DEZE VIDEO OVER CLINTON EN WARREN IS OOK 100% VAN TOEPASSING OP MARK RUTTE

WETEN JULLIE NOG HOE MARK EEN ‘STERVENDE VROUW’ BIJSTOND? * EN HOE HIJ ZICH ALS ‘HETERO’ PROBEERDE TE PRESENTEREN MET MARIKE ELSINGA?

WERKELIJK ALLES AAN ONZE ‘POLITICI’ IS HOAX, FAKE EN SPIN EN HET VOLK KOTST EN WALGT ERVAN

Deze productie kwam tot stand in samenwerking met Studio Jack de Vries

2 Replies to “DEZE VIDEO OVER CLINTON EN WARREN IS OOK 100% VAN TOEPASSING OP MARK RUTTE”

 1. Beste,
  Bedenk dan wel dat Neurenberg de grootste justitiele oplichting aller tijden is geweest: de misdadigers verantwoordelijk voor Katyn, Dresden en Pearl Harbour en nog zo verschrikkelijk veel meer rampspoed dienden hier juist zelf in de beklaagdenbank te zitten…

  Die Alliierten waren keine „Befreier vom Nazismus, Militarismus und
  deutschen Ungeist“, sondern militärisch organisierte Verbrecherbanden unter der politischen Führung von Hochkriminellen.

  1 kreeg in 1945 zelfs Nobelprijs Vrede uitgereikt (Cordell Hull). November ’41 medeverantwoordelijk voor ‘Secret War Ultimatum’ naar Japan.

  Goh, dat lees je dan weer helemaal nergens…

  Mvg

 2. In 1929 hadden we de Wallstreet-Crash. Zeer velen zijn toen in bittere armoede terecht gekomen, dakloos geraakt en moesten met hun bord in de rij staan voor de gaarkeukens. Uiteindelijk heeft de economie zich destijds na vele jaren op eigen kracht hersteld.

  In 2008 (bankencrisis) hebben we weer een nieuwe Wallstreet-Crash gehad. Daar hebben we echter niets van gemerkt omdat onze politici en hun bovenbazen bij de banken dit keer besloten hebben om het financieel-economische systeem tot onbepaalde tijd met vele miljarden aan bijeengeharkt belastinggeld overeind te houden. Daarom wordt ook de Nederlandse bevolking steeds armer en de reeds schat-rijken steeds rijker. Wie tegen dit gore beleid protesteert (denk aan de gele hesjes-acties) wordt door de politie afgetuigd: ESM-verdrag.

  Erger verraad tegen het Nederlandse volk is nauwelijks denkbaar. Mark Rutte en zijn kabinetsleden vormen een dictatoriale bezettingsmacht van criminele bankiers en zijn rijp voor Neurenberg-2.

Geef een antwoord