web analytics

DIT IS HET EINDE VAN DE MSM EN DE PP-ELITES, OOK IN NEDERLAND

BREAKING: PVDA LEEST DONALD TRUMP NU AL DE LES EN KOMT MET ‘EEN BOODSCHAP VOOR TRUMP’ * GELUKKIG WORDEN DEZE IDIOTEN BIJ ONZE KOMENDE VERKIEZINGEN COMPLEET WEGGEVAAGD

RUTTE EN DE PP-ELITE WORDEN VERVANGEN DOOR EEN REGERING DIE NET ALS TRUMP HET VOLK ZAL DIENEN EN HET VOLK NIET ZAL VERKRACHTEN, BEDRIEGEN EN LEEGPLUNDEREN ZOALS RUTTE NU DOET

4 reacties op to DIT IS HET EINDE VAN DE MSM EN DE PP-ELITES, OOK IN NEDERLAND

 • kaboem  zegt:

  zou Kennedy in zijn carriere eveneens een beschuldiging gehad hebben dat hij kinderen heeft misbruikt, of was het destijds nog geen trend??

  • De Zure Haring  zegt:

   Als Kennedy dat gedaan had dan hadden ze hem niet vermoord maar gewoon gechanteerd zoals Bernie.

 • De Zure Haring  zegt:

  Ze hebben niet alleen hun steun uitgesproken voor Clinton maar zelfs geld gegeven aan de Clinton foundation.

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  Aangezien in een psychopathocratie de verkiezing een dekmantel is, zal er fundamenteel niets veranderen zonder psychopatentest.

  Als Trump te zeer in botsing komt met de ‘deep state’ zal hij in het uiterste geval ongeveer eindigen als John F. Kennedy.

  Zal Trump nu eindelijk de zo voor de hand liggende (wie wil nu het risico van een psychopaat aan de atoomknop) door Martha Stout en mijzelf gewenste moderne psychopatentest gaan invoeren om deze met demonische energie op macht en controle uit zijnde of reeds (diep) ingenestelde MONSTERS de pas af te snijden?????

  Eerst zien, dan geloven…..

Reageer