3 Replies to “DOUBLE BOMBSHELL: MICHA KRAAKT HET COVID-VACCIN VAN HUGO, PATENTHOUDER AB, , BILL EN LADY GAGA”

 1. Het onderstaande YouTube linkje blijkt *vanaf deze site* als resultaat bij YouTube op te leveren, dat “Deze video niet beschikbaar” is.
  Dat is eigenaardig, want de link is correct en zou normaliter naar luchtopnamen (rond 1945) boven de totaal tot puin of stof gebombardeerde Duitse steden/woonwijken moeten leiden.

 2. DSR is niet voor “grote knallen” om (iedereen PROACTIEF tot verwarring manipulerende/gaslightende of vermoordende dan wel het psychische equivalent daarvan) psychopathische, zich ALDUS onverstoord *over lijken* naar boven werkende ( = ECHTE) krankzinnigen zoals Freisler maar ook “Prins” Bernhard, Van Delden, Wolleswinkel, Vermeulen, Westenberg e.d. *uit te nemen* in het WARE algemeen belang (en niet in het algemene zichzelf bevoordelende/verrijkende psychopaten-droomwereld-belang).
  Dit (zie link) kunnen we ons als normale mensheid *gewoon niet permitteren* om het *onverstoord doorgaande* extreem schadelijke narcistische (internationale) gebagger en gespook van deze “optelsom van ware krankzinnigheid” met relatief nauwelijks succes (die ene bom op Freisler zijn hersenpan……) aan te pakken:
  https://youtu.be/g4D81gl_T70

  De enige juiste (momenteel mogelijk geworden) aanpak = TESTEN OP PSYCHOPATHIE/NARCISME en deze (hoogst verraderlijk normaliteit/’überlegen’ menselijkheid *acterende* ) alom bedreigende lege hulzen UIT TE NEMEN !!!

 3. Het wordt steeds gekker inderdaad….met het illegale terreur-staatje “Prins” Bernhard BV onder voor psychopaten/narcisten kenmerkende ‘mask of sanity’ van “vrije” verkiezingen, goed geïnformeerd door het “vrije” onderwijs en de “vrije” pers e.d.

  Als het aan de eminente sinjeur Grapperhaus ligt, kun je straks 4 jaar de bak in als zo’n “Roland Freisler achtige meeloper van een psychopathische/narcistische rechter type Van Delden, Westenberg of Vermeulen” het in zijn (achter een uitgestreken smoel) *volslagen gekke* kop krijgt zich ernstig bedreigd te gaan voelen als iemand hem of haar in zijn gekwelde staat bijv. de oprechte waarschuwing toevoegt:
  “Als u zo doorgaat, komt er een moment dat *iemand* een vrachtauto met het juiste mengsel ammonium-nitraat en diesel de zogenaamde (glibberglad verholen SS = PB BV) “rechtbank” of het zogenaamde “gerechtshof” e.d. binnenrijdt”.

  ECHTE democratische blijheid ontstond immers ook toen Freisler, die tijdens luchtalarm geschift-doodgemoedereerd even terugliep vanuit het ‘Luftschutzraum’ (om een paar papieren te halen) een vliegtuigbom boven op zijn hersenpan kreeg.

Geef een antwoord