DRIEDUBBEL BREAKING: ED RIBBINK BESCHIKTE OVER BOMBSHELL INFO OVER DE SREBRENICA-SCAM

BRONNEN ZEGGEN DAT RIBBINK OOK DIEPGAAND OP DE HOOGTE WAS VAN DE FRAUDE VAN BAS HAAN IN DE ‘ONTHULLINGEN’ OVER DE TEEVEN-DEAL * RIBBINK PUBLICEERDE REEDS IN 1998 SUPER-KRITISCHE STUKKEN OVER SREBRENICA IN NRC HANDELSBLAD * IN DIE TIJD GREEP MINISTER VOORHOEVE IN BIJ NRC OVER DE ‘FOUTE’ SREBRENICA-BERICHTGEVING * FRANK WESTERMAN WERD DOOR BEN KNAPEN VAN HET DOSSIER GEHAALD IN OPDRACHT VAN VOORHOEVE * DE DEMMINK-DOSSIERS SPEELDEN EEN CRUCIALE ROL IN HET SREBRENICA-DRAMA

There we go. We konden erop wachten: de bombshell over de moord op Ed Ribbink. De klokkenluiders blijven zich melden en ze komen met verbijsterend materiaal dat aantoont dat Ribbink probeerde a charge te operern in een volledig collaborerend en corrupt media-klimaat waar slechts het dienen van de macht telt. Het zijn levensgevaarlijke tijden voor dat soort journalisten these days, speciaal in de EU. Theoretisch is het nog altijd mogelijk dat Ribbink een natuurlijke dood is gestorven, maar de kans daarop schatten wij nu in op tussen de 1 en 3%. Dit is het, mensen. Hier moeten we het mee doen. Srebrenica is nog altijd de smerigste bladzijde in het weerzinwekkende boek van de na-oorlogse Nederlandse pedo-politiek en daarom is het niet meer dan logisch dat ook de Srebrenica-boemerang steeds weer komt langsvliegen. Hoe nu verder? Misschien een idee voor een klein beginnetje: excuses van Marcel Gelauff aan Micha voor de hetze die hij tegen mij heeft ontketent in opdracht van de staat. Het aardige is overigens dat Micha bij NRC rondliep in de tijd van het ‘amice-briefje‘ van Voorhoeve aan Knapen en de exit van Westerman wegens ’te veel waarheid’ en dus alles vanuit eigen waarneming heeft kunnen registreren.

3 Replies to “DRIEDUBBEL BREAKING: ED RIBBINK BESCHIKTE OVER BOMBSHELL INFO OVER DE SREBRENICA-SCAM”

  1. Die Demmink-squads werken wel traag. Ribbink schreef al in 1998 gevaarlijke stukken over de door Demmink georganiseerde genocide in Srebrenica en wordt pas 20 jaar later eindelijk vermoord.

    Ook Micha krijgen ze maar niet onder de grond. Wat een amateurs !

Geef een antwoord