web analytics

DRIEDUBBEL BREAKING: HEEFT MAXIMA REEDS DE BENEN GENOMEN? HEBBEN DEMMINK, RUTTE, PECHTOLD, DIJKSMA EN DE REST VAN DE PEDO-MAFIA HET LAND REEDS VERLATEN?

TOTALE COLLAPSE VOOR DE PP-ELITE WERELDWIJD * OOK EINDE VOOR DE CRIMINELE COLLABORATEURS VAN DE MSM ZOALS CHRIS KLOMP EN MARCEL GELAUFF DIE ALS LANDVERRADERS ZULLEN WORDEN BERECHT

4 reacties op to DRIEDUBBEL BREAKING: HEEFT MAXIMA REEDS DE BENEN GENOMEN? HEBBEN DEMMINK, RUTTE, PECHTOLD, DIJKSMA EN DE REST VAN DE PEDO-MAFIA HET LAND REEDS VERLATEN?

  • Mafkees T.  zegt:

    U beseft hopelijk door alsmaar ‘breaking’ te roepen, dit woord uit uw mond totaal aan waarde verliest?

  • De Stoute Revolutionair  zegt:

    Om de permanente naargeestige BEDREIGING en TERREUR op aarde weg te nemen, zal toch PROACTIEF op psychopathie getest moeten gaan worden en zullen deze grenzenloos levensgevaarlijke lege hulzen moeten worden uitgenomen/finaal kaltgestellt, zoals zij nu antisociaal volkomen gewetenloos doen, met normale mensen die hun enge macht en controle-projecten (zouden kunnen gaan) dwarsbomen e.d..

  • Ing. Blanco el Bolitasmaletero  zegt:

    “OOK EINDE VOOR DE CRIMINELE COLLABORATEURS VAN DE MSM ZOALS CHRIS KLOMP EN MARCEL GELAUFF DIE ALS LANDVERRADERS ZULLEN WORDEN BERECHT”

Reageer