web analytics

DRINGENDE OPROEP OM MICHA FINANCIEEL TE STEUNEN, HET EINDE KOMT ZO IN ZICHT

ELK TIENTJE TELT VOOR MICHA * MAAK EEN BEDRAG OVER OP DE REKENING VAN ONZE STICHTING, OP TE VRAGEN VIA drsmkat@yahoo.com * HOEVEEL IS YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS U WAARD? * MICHA BLIJFT ER TOT ZIJN LAATSTE SNIK VOOR STRIJDEN * MICHA ZOU EEN MILJOEN MOETEN KRIJGEN VANUIT DE MICHA-CLAIM MAAR ALLES WORDT GESABOTEERD * OOK GOOGLE IS GESTOPT HET HET UITKEREN VAN DE ADSENSE-GELDEN * PEDO-TROLLEN STALKEN MICHA’S IERSE OPDRACHTGEVERS GEEN ZAKEN TE DOEN ‘MET EEN CRIMINEEL’

Tags:  

14 reacties op to DRINGENDE OPROEP OM MICHA FINANCIEEL TE STEUNEN, HET EINDE KOMT ZO IN ZICHT

 • webcaresquad  zegt:

  owwwh owwh owwh wat heeft Kat het slecht, hangt al jaren in hostels op kosten van goedgelovigen middels broddelwerk en gezwets.

  Tevens geldt dat voor het broddelwerk geleverd aan de kleine ondernemer in Ierland, en Kat het met 3 min film het wel gebakken vind en zijn zakken weer heeft gevuld.

  En meneer dacht effe een miljoen op te pikken met een Stapeltje ……sja

  Profeet Micha moet maar weer eens gaan afwassen of iets dergelijks, of voelt de profeet zich daar te goed voor …….

 • Terrie BeII  zegt:

  Kortom: Micha is zooo zielug, geef geld!!

 • Ing. Blanco el Bolitasmaletero  zegt:

  Voel je je soms te goed voor DIT SOORT VAN WERK? Ik bedoel, je oogt vrij fysiek onafhankelijk… Wat let je dan verder om via een beetje straatwijsheid je mentale incontinentie zelfstandig en wel iets toonbaarder te mogen opvijzelen? Geneer jij je werkelijk nooit voor deze onvolwassene dan wel klaplopende strapatsen?! Gozer, met zo een uit de baarmoeder gerukte mentaliteit zal je echt voor het leven afgedankt in een Ierse hoerengoot hebben te eindigen he? GA TOCH MET JE DOOR LUCIFER IN EIGEN PERSOON GESCHONKEN KLAUWEN HARD WERKEN! JIJ HIER OP JE RAMPTOERISTISCHE KLAPVEE MENSTRUERENDE LAPSCHWANZS *Proest…*

 • Poes Mis  zegt:

  Mensen, steun Micha niet in zijn criminele praktijken!

 • Poes Mis  zegt:

  Mensen, steun Micha niet in zijn criminele praktijken!

 • DeRol  zegt:

  Had ik maar wat geld, 10 jaar neoliberaal maffia beleid hakt er in. Kan wel een schuld overmaken als dat kan, zou beetje verlichten.

 • webcaresquad  zegt:

  Micha zakt wel steeds verder af, van 250 euro, naar 50 euro, en nu weer een tientje ………. op naar de euroknaller 😛

 • webcaresquad  zegt:

  ach je hebt nog 40.000 van Stapeltje, of mogen je volgertjes dat niet weten??

  • Terrie BeII  zegt:

   Is dat echt waar?! Heeft Stapel zich laten afpersen door Micha??

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  Narcistische moordenaars proberen altijd -naast proactief driedimensionaal van alle kanten aanvallen en ‘gaslighten’- klokkenluiders met name financieel te torpederen.

  Ergens weten ze dat ze ‘shitholes’ zijn, maar ze kunnen dat niet veranderen en ze blijven met machinale energie op alles wat t.o.v. deze optelsom van WARE krankzinnigheid normaal is inhakken……

 • Guinness  zegt:

  Het is infowars in optima forma, Micha. En alles is toegestaan, zolang het niet wettelijk verboden is. Je bent ook gewoon een crimineel op de vlucht dus het is nog naar waarheid ook.

  Dit is pas het begin. Het trollenleger heeft de strijd opgevoerd om je te overreden dat het beter is om maar gewoon naar Nederland terug te keren en je straffen uit te zitten. We zullen alles doen om je zo veel mogelijk dwars te zitten. We will hunt you down. We gaan je leven tot een nog grotere hel maken. Net zolang tot de handboeien van de marechaussee ‘klik’ zeggen.

  Spaar jezelf de moeite van het vluchten, Micha. Het net sluit zich steeds verder en je gespartel gaat steeds meer moeite kosten.

Reageer