web analytics

DRINGENDE OPROEP VAN MICHA OM STEUN: CHRIS KLOMP EN DE DEEP STATE ZIJN HEM AAN HET VERNIETIGEN

CHRIS KLOMP IS EEN CRIMINEEL DIE BEZIG IS MICHA IN OPDRACHT VAN JORIS DEMMINK DE CEL IN TE WERKEN * STEUN KAN VOORAL WORDEN GEBODEN DOOR DE HOOFDREDACTEUR VAN HET AD TE MAILEN [h.nijenhuis@ad.nl] MET DE ORPOEP KLOMP PER DIRECT OP NON ACTIEF TE STELLEN

4 reacties op to DRINGENDE OPROEP VAN MICHA OM STEUN: CHRIS KLOMP EN DE DEEP STATE ZIJN HEM AAN HET VERNIETIGEN

 • dinges  zegt:

  Tientallen slachtoffers? Kat kan ze weer niet eens noemen, behalve de usual suspecs Erik ‘chemtrails’ Groenendijk en de eeuwige fantast Van Woudenberg.

 • Ing. Blanco el Bolitasmaletero  zegt:

  Om steun zoals Kat vragen durf ik al niet eens meer. Het wordt of in het verzet ergens zwaar bewapend in een safe house wachtend op het signaal om achter NSB-drollen als Chris K. aan te gaan, dan wel met de eerst volgende last minute vlucht uit deze open inrichting boeken..; BRON

 • Chris  zegt:

  He, een oproep om mails te sturen naar een hoofdredacteur! Waar kennen we dat van! Een denken….oh ja! Van ene Micha Kat die dat een paar weken geleden ook al exact op deze manier voorstelde!! Ook over die Klomp! Hoe kan dat nou?? Was dat de vorige keer niet succesvol dan?

 • Barend  zegt:

  “MET DE ORPOEP KLOMP PER DIRECT OP NON ACTIEF TE STELLEN”

  Met welk argument?

  En nog een keer: Klomp is een freelancer. Het AD is geen baas die hem op “non actief” kan stellen. Zelfs als het AD zijn artikelen niet langer plaatst, dan is daarmee Klomp niet weg; die heeft immers veel meer inkomstenbronnen. Omdat ie een werkende journalist is.

Reageer