DRUGSCRIMINEEL PAULINE KRIKKE IS NOG GEEN HALF JAAR BURGEMEESTER VAN DEN HAAG EN DE CHAOS IS REEDS COMPLEET: MOORD EN DOODSLAG

LEES HIER WAT DE ZOGEHETEN ‘SUPERGETUIGE’ VERKLAARDE OVER DE BETROKKENHEID VAN KRIKKE BIJ DE MOORD OP HAAR BOEZEMVRIEND MAARTEN VAN TRAA: ‘KRIKKE GAF MAARTEN EEN RAPE DRUG’ * KRIKKE GAF OPDRACHT VOOR DE MOORD OP SIETZE PLANTING, DAT WAS NODIG OM BURGEMEESTER TE KUNNEN WORDEN VAN DEN HAAG * ‘KRIKKE VROEG ALS BELONING VOOR DE MOORD OP VAN TRAA EEN WETHOUDERSCHAP IN AMSTERDAM’ * DEEP STATE BENOEMDE KRIKKE IN DEN HAAG ONDANKS CRIMINEEL EN RAMPZALIG TRACK RECORD

DEN HAAG – De Haagse burgemeester Pauline Krikke heeft vrijdag overleg met de top van het Openbaar Ministerie en de politie over het overlijden van het PVV-raadslid Willie Dille. Ze wilde donderdag nog niet op dat overleg vooruitlopen: „Dat ligt in de schoot van morgen”, zei Krikke tegen het ANP. „Willie Dille gaf aan ontvoerd, verkracht en bedreigd te zijn. Dat zijn schokkende uitlatingen, die ze met mij heeft gedeeld en die ik zeer serieus genomen heb. Ik heb daarover toen gesproken met de politie, bemiddeld in het contact met de politie en er herhaaldelijk op aangedrongen dat ze aangifte zou doen”, zegt de burgemeester. Ze kon nog niet aangeven wanneer dit precies is geweest. „Dat heb ik even niet paraat. Ik heb de hele dag gereisd. Als er veel hectiek is, dan hoort de burgemeester er te zijn”, zei Krikke, die vanwege deze zaak is teruggekomen van vakantie.

Eén reactie op “DRUGSCRIMINEEL PAULINE KRIKKE IS NOG GEEN HALF JAAR BURGEMEESTER VAN DEN HAAG EN DE CHAOS IS REEDS COMPLEET: MOORD EN DOODSLAG”

  1. Daar komt Kat weer met zijn ‘supergetuige’. Er is geen plotter meer die dat knotsgekke mens nog serieus neemt, maar omdat ze zegt wat Kat graag wil horen, blijft hij zich maar aan haar vastklampen.

Geef een antwoord