EDITH SCHIPPERS IS NOG 100 KEER ERGER DAN JEANINE HENNIS: GEEN 2, MAAR DUIZENDEN DODEN!

LAATSTE NIEUWS: DE SCHIPPERSS-HORROR IS BEGONNEN.. IN DE VS WORDT EEN MOEDER OPGESLOTEN OMDAT ZE HAAR KIND WEIGERT VOL TE LATEN SPUITEN MET GIF * DIT WIL SCHIPPERS OOK VOOR NEDERLAND, NET ALS HET AFVOEREN NAAR GEKKENHUIZEN VAN IEDEREEN MET EEN AFWIJKENDE MENING!

WAAR JEANINE HENNIS HET ‘MOET HEBBEN’ VAN EEN INCIDENTELE SOLDAAT DIE DE LUCHT IN VLIEGT DANKZIJ HAAR CRIMINELE INCOMPETENTIE, GAAT HET BIJ HAAR VRIENDIN EDITH OM DUIZENDEN, WELLICHT HONDERDDUIZENDEN DODEN * SAMEN MET DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE WERKT EDITH AAN HET UITMOORDEN VAN ONS VOLK VIA DODELIJKE VACCINATIES, DODELIJKE 5G-STRALING, AFBRAAK GEZONDHEIDSZORG, VERGIFTIGING VIA WATER EN CHEMTRAILS EN NOG VEEL MEER

[wp_ad_camp_1]

Laten we het in dit stuk berperken tot de vaccinaties. Hoewel al jaren vast staat dat vaccinaties -althans al die vaccinaties die worden gepushed door de Staat- uiterst schadelijk zijn, blijft Edith Schippers ze promoten en zonder enige twijfel zal zij als minister in Rutte-III (als dat ervan komt) de inspuitingen met dodelijk gif verplicht stellen zoals recent gebeurde in Italie. Recent was al een voorzet te lezen: Besturen van scholen moeten eisen dat kinderen zijn ingeent. Intussen komt er dagelijks meer bewijs op tafel voor de ultieme schadelijkheid van de vaccins en voor het fet dat niet-gevaccineerde kinderen in alle opzichten beter scoren dan de gevaccineerde. Het aantal ‘dodelijke ziektes’ waartegen moeten worden ingeent stijd met de week: rota-virus, menngokokken, griep, hepatitis, HPV, bof, mazelen, complotdenken…. We hebben de afgelopen jaren honderden artikelen geschreven over de vaccinatie-scam waarin het complot tegen het volk op alle mogelijke manieren is beschreven en toegelicht. Het is nu aan de Nederlanders zelf deze VVD-massamoordenaars het land uit te jagen.

Eén reactie op “EDITH SCHIPPERS IS NOG 100 KEER ERGER DAN JEANINE HENNIS: GEEN 2, MAAR DUIZENDEN DODEN!”

  1. Dat ze de organen van het Nederlandse volk verkocht aan de hoogste bieder, is wel de ergste misdaad van haar die bekend is.

    Van iedere Nederlander die in het ziekenhuis terecht komt, kunnen nu de organen gestolen worden, tenzij die Nederlander zich uit schreef met de DigiD registratie. Commerciële massa moord. Vooral jonge mensen zijn het slachtoffer van die misdaden, terwijl die nog geïndoctrineerd zijn door het onderwijs, in plaats van geïnformeerd zoals velen van de oudere generatie.

Geef een antwoord