EDWARD SNOWDEN SPRINGT OP IJSLANDS PEDO-SCHANDAAL, GELAUFF (‘GEEN BANDEN..’) EN DE MSM PARALYZED

IS DE HELE WERELD WERKELIJK IN DE GREEP VAN EEN GLOBALE ‘ELITE’ VAN KINDERVERKRACHTERS? * EN ZO JA, IS DAAR NOG IETS AAN TE DOEN? * ALS ER OOIT IN DE WERELDGESCHIEDENIS EEN MOMENT IS GEWEEST VOOR MASSALE REVOLUTIES, DAN IS HET NU * ZIJN WE ZO GEBRAINWASHED DAT WE ONZE BABY’S EN KINDEREN LATEN UITMOORDEN EN VERKRACHTEN DOOR ‘LEIDERS’ DIE WE ZELF HEBBEN GEKOZEN?

[wp_ad_camp_1]

Lees hier een prima update over het IJslandse pedo-schandaal dat nu ook de aandacht heeft getrokken van Edward Snowden. Zoals Micha al aangaf in ROA 6 draagt dit schandaal alle kenmerken in zich van een pedo-netwerk: het stiekeme en achterbakse gedrag van de premier, de langdurige en hechte vriendschap van zijn vader met een hard core-pedofiel, het feit dat deze pedofiel een kind kon adopteren en ongestraft jaren achtereen kon verkrachten, het feit dat de vader van de premier de ‘aanbevelingsbrief’ schreef terwijl de pedofiel daar op geen enkele wijze recht op had omdat hij zijn leven totaal niet heeft gebeterd, de betrokkenheid bij het schandaal van het Ministerie van Justitie die de premier ‘adviseerde’ de brief geheim te houden…. allemaal feiten en omstandigheden die in meer of mindere mate of in varianten ook in ons land spelen. De Nederlandse MSM blijven in alle toonaarden zwijgen over dit krankzinnige verhaal dat journalstiek gezien de voorpagina’s van de kranten zou moeten halen. En dan natuurlijk de timeline in relatie tot de pedo-asielprocedure van Micha waarover we u later ongetwijfeld meer gaan berichten. Het laatste nieuws is dat Micha twee kamergenoten heeft gekregen, een Wit-Rus van Tartaarse orgine en een Albanees. Met die Wit-Rus van Tartaarse orgine die ook wat Nederlands spreekt is inmiddels contact gelegd. Later meer.

2 Replies to “EDWARD SNOWDEN SPRINGT OP IJSLANDS PEDO-SCHANDAAL, GELAUFF (‘GEEN BANDEN..’) EN DE MSM PARALYZED”

 1. De psychopaat die zijn leven betert (of althans de “pedofiele” comorbiditeit) is ook wel een goeie…..

  Net de homofiel die zijn leven (na vakkundige TBS behandeling door psychiater Van Marle 🙂 ) betert tot heterofiel, omdat de maatschappij dat zo graag zou zien.

  ‘It’s never going to happen’.

 2. “”ALS ER OOIT IN DE WERELDGESCHIEDENIS EEN MOMENT IS GEWEEST VOOR MASSALE REVOLUTIES, DAN IS HET NU””

  schiet lekker op met je massale aanhang ………

  “”het feit dat de vader van de premier de ‘aanbevelingsbrief’ schreef terwijl de pedofiel daar op geen enkele wijze recht op had omdat hij zijn leven totaal niet heeft gebeterd”””

  Misschien het artikel iets beter lezen, en schijnbaar maakt Snowden er ook maar een feestje van.

Geef een antwoord