ER ONTWIKKELT ZICH EEN SATANISCH SCHAAKSPEL TUSSEN MICHA EN DE GROEP-DEMMINK

DAAGS NADAT MICHA ONTHULDE DAT JUSTITIE LEVENSGEVAARLIJKE TBS’SERS OP DE BEVOLKING AFSTUURT OM DIE TE KUNNEN NAILEN VOOR DE LUSTMOORDEN DIE ZE ZELF PLEGEN WORDT ER OPNIEUW EEN ‘GESTOORDE EN GEVAARLIJKE MOORDENAAR’ OP DE NEDERLANDSE MEISJES LOSGELATEN * DAT BETEKENT BINNENKORT EEN NIEUWE ANNE, ROMY, SAVANNAH OF MARIANNE

UTRECHT – De gestoorde en gevaarlijke Pascal F., dader van de ’uzi-moord’ op Nadia van de Ven (2002) staat op het punt om zich vrij buiten de tbs-kliniek te bewegen. In oktober werd het recidivegevaar van de man, die in 2005 twintig jaar en tbs kreeg, nog hoog geschat. LEES VERDER BIJ DE TELEGRAAF

3 Replies to “ER ONTWIKKELT ZICH EEN SATANISCH SCHAAKSPEL TUSSEN MICHA EN DE GROEP-DEMMINK”

  1. Overigens: Niet iedereen die iemand gedood heeft is een psychopathische moordenaar.

    Dit geldt wel voor bijv. Wik Haalmeyer de gruwelmoordenaar van Nienke Kleiss, waarbij het domme geklootzak van psychiaters als Van Marle het tegendeel bewerkstelligt van wat eigenlijk zo fijn zou zijn:

    “Genezen” terugkeren in de maatschappij…….

    Knotsgekke rechters (de allerdomste figuren die op het V-WO rondbaggeren en die dus “op de stoel van God” willen gaan zitten) hebben ook in de casus Wik H. tot “straf”vermindering besloten…..

  2. Aan satanische schaakspelletjes zou ik niet meedoen.
    De regels gelden niet voor psychopaten zoals “Prins” Bernhard en als voor hen mat dreigt, draaien ze ijskoud (alsof het normaal is en ZIJ dat gewoon mogen en jij niet) het bord om “making YOU the culprit or the loser”.

Geef een antwoord