EXCLUSIVE, BREAKING AND BOMBSHELL! DE NIEUWE SERVICE VAN HILL & KNOWLTON EN JACK DE VRIES: VERKIEZINGS-MANIPULATIE VIA TAILOR-MADE ‘EVENTS’ -NIEMAND DURFT HIEROVER TE SPREKEN OF TE SCHRIJVEN

ALLE BELANGRIJKE VERKIEZINGEN VAN DE LAATSTE JAREN ZIJN GEMANIPULEERD VIA STAGED FALSE FLAG-EVENTS DIE ZORGVULDIG ZIJN ONTWORPEN EN GEIMPLEMENTEERD DOOR HIGHLY PAID DEEP STATE-CONSULTANTS * NEDERLAND SPEELT BIJ DEZE WEERZINWEKKENDE PRAKTIJKEN NATUURLIJK WEER EEN ‘VOORTREKKERSROL’ * WILDERS EN BAUDET ZULLEN HIER NOOIT IETS VAN ZEGGEN WANT ZIJ SPELEN HET SPEL GEWOON MEE IN DIENST VAN RUTTE

23 juni 2016 Brexit-referendum. Op 16 juni werd de linkse politica Jo Cox vermoord door een ‘door haat en rancune voortgedreven nazi-Brexiteer’. Bij deze false flag waren George Soros en Prinses Mabel betrokken. De actie had niet het gewenste resultaat: Brexit won met een duidelijke meerderheid.

15 maart 2017 tweede kamer Nederland. In de dagen voor de cruciale verkiezingen lanceerde de zwaar op verlies staande Mark Rutte de krankzinnige ‘Turkije-rel’ die hem in staat stelde premier te blijven. Zelfs door de MSM werd dit gezien als een spin met geen enkele realiteitswaarde.

6 november 2018 midterm-verkiezingen VS. In hun wanhopige pogingen Trump een tweede overwinning te ontstelen lanceerden de dems en de deep-state de ‘pijpbommem-hoax’ waarin op 24 oktober ‘pijpbommem’ werden verzonden aan 13 ‘vijanden van Trump’. Dankzij deze false flag wonnen de dems de verkiezingen en verkregen de controle over het Huis van Afgevaardigden waar thans de impeachment-hoax plaatsvindt.

20 maart 2019 provinciale staten Nederland. Op 18 maart vindt in Utrecht een tram-shooting plaats waarbij 3 doden vielen en 7 gewonden. De opzet was om angst en terreur te zaaien waardoor mensen zouden kiezen op het ‘vertrouwde gezag’. Dit lukte ten dele.

12 december 2019: Brexit-elections in het VK. Op 29 november stak een moslim-terrorist twee mensen dood in Londen. Deze act of terror waarbij twee blanke model-studenten uit de elite slachtoffer werden domineert al de hele week het nieuws in het VK. Doel is om de verkiezingen niet te laten gaan over Brexit omdat Boris dan een grote overwinning zal behalen.

5 Replies to “EXCLUSIVE, BREAKING AND BOMBSHELL! DE NIEUWE SERVICE VAN HILL & KNOWLTON EN JACK DE VRIES: VERKIEZINGS-MANIPULATIE VIA TAILOR-MADE ‘EVENTS’ -NIEMAND DURFT HIEROVER TE SPREKEN OF TE SCHRIJVEN”

 1. Ik kots op neo-nazi zwijnen zoals Micha Kat en Johan Bosman. Ik mag lijden dat je nooit meer terugkomt in Nederland en wegrot in Hongarije, vieze vuile gore parasiet.

 2. Terwijl Schlemiel Roemer en publiek de verkiezingsstrijd ingaat met een glaasje limonade voor zich (met een rietje erin!) belooft Mark Rutte in diezelfde verkiezingsstrijd iedereen duizend Euro als de VVD de grootste partij wordt.

  Dit heeft niets meer met politiek te maken. DIT IS VERKIEZINGSFRAUDE.

  Dat de VVD in de peilingen nog steeds over 22 zetels beschikt is zo langzamerhand ook een belediging voor mensen begaafd met zwakzin.

   1. Het sprookje van vrije verkiezingen en democratie is uit. Stemmen dat is zaken doen met terroristen en kiezen uit meerdere soorten poep.

    “Ja, maar wat wil je dan? Anarchie?” is een vaak gehoorde opmerking van lieden die zelf nooit iets hebben onderzocht.

    Volgens meerdere Duitse economische onderzoekbureaus (o.a. Wissensmanufaktur) kan een land kan oneindig veel beter worden bestuurd door een forum van vakmensen uit de wereld van de economie en de filosofie waarbij de deelnemers door de bevolking kunnen worden aangesteld maar ook weer meteen de laan uit kunnen worden gestuurd bij malversaties of in gebreke blijven.

Geef een antwoord