web analytics

FACEBOOK BESCHERMT PEDOFIELE ENGELSE OUD-PREMIER

NIEUW BEWIJS DAT FACEBOEK EEN 100% SPEELTJE IS IN HANDEN VAN DE NWO EN DE KINDERVERKRACHTERS * OOK JORIS DEMMINK WORDT STAP VOOR STAP WITGEWASSEN OP INTERNET

With the most crass and outrageous timing and censorship, Facebook has chosen the very week when David Icke has been proved right about Prime Minister Ted Heath to ban him for posting what reflects the truth about Heath and his relationship with Savile. David was the only person who publicly named Prime Minister Ted Heath as a paedophile, Satanist and child killer while he was still alive and has done so constantly since. Net als Ted Heath was (is?) ook Joris Demmink een kindermoordenaar. Bij dit type van power-pedo’s draait alles om bloed en sadisme. Marianne Vaatstra, Manuel Schadwald, Julie, Melissa, Meisje van Nulde, Milly Boelen, dat werk. O mijn God, wat is er van deze wereld geworden!

24 reacties op to FACEBOOK BESCHERMT PEDOFIELE ENGELSE OUD-PREMIER

 • Geuz  zegt:

  Dat verhaal van Ted Heath ken ik van Britse whistle blowers, Ik meen ergens een interview tussen Brian Gerrish (UK Column) en Bill Maloney (Pine Mash Films).

  Jimmy Saville regelde kinderen voor hem, voor Ted Heath om deze op zijn boot te mishandelen, daarna werden ze overboord gegooid op zee om geen getuigen te hebben.

  Foto hier is interessant.
  Als hij een audiëntie had met de romanistische antichrist, dan was hij een legionair van een rooms legioen. De Pontifex Maximus op de foto is, als ik het goed heb, Paulus de 6de. Aldus Mae Brussell was p-a-u-s Paulus #6 lid van de OSS, maar ze gaf geen verdere bron voor haar informatie. De OSS, Office of Strategic Services, was de voorloper op the Catholic Intelligence Agency, de CIA.

  Jimmy Savile was Maltezer Ridder, net als alle directeurs van de CIA, en vele andere interessante zeer machtige partijen. Van welk legioen Ted Heath lid is kan ik zo niet vinden op internet. Davis Icke zal beweren dat hij een shapeshiftende reptiel is, maar daar stel ik tegenover, dat hij werkt voor de in Europa over bekende inquisitie, waarover de Jezuïeten Orde de leiding kreeg in 1541.

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  Quod non………

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  De enigen die niet geloven dat ze een zo fudamenteel gestoorde ‘mindset’ hebben dat die prima als ‘alien’ in de zin van volledig vreemd aan de mensheid op deze planeet (!) kan worden omschreven, zijn de psychopaten zelf.
  Die (naast hun abnormaal verhoogde energie, mede door het onbegrip en inadequaat omgaan t/m regelrecht ontkennen van deze ondenkbaar geachte proactief levensbedreigende stoornis door de massa hierin gesterkt) denken, dat ze juist als “übermenschen” geroepen zijn om alles en iederen gewelddadig te onderwerpen. QOUD NON.
  De term ‘lizard’ voegt hier niets toe en schept eerder verwarring.
  Ze moeten worden getest, aldus met zekerheid herkend en PROACTIEF uitgenomen. Als het leven je lief is en je bijv. geen Hiroshima toestanden op grotere schaal wilt gaan meemaken.

  Ze zijn er ‘PURE evil’ op uit om je hele normale (psychische) wereld in scherven te laten vallen totdat je op een gegeven moment verbijsterd tussen de brokstukken zit, niet wetend hoe het ooit zover heeft kunnen komen.

  Overigens ben je, door de eindeloze manipulaties en -vaak onherkende- gruwelen, proactief begaan aan jou en je voorgeslacht door deze glibberige aterlingen pur sang, nu al niet wat je had kunnen zijn: Een gelukkig, welvarend en liefdevol mens ingebed in goede en werkelijk stimulerende omstandigheden.

 • obama  zegt:

  David Icke als bron? Echt? Zelfs jij gelooft toch niet echt dat de wereld geregeerd wordt door alien lizards?

  • Bonusje  zegt:

   En de renaissance aan dit zeer brede .. biotechnologie nucleair elektronisch computer wetenschappelijk medische ..opeense front aan technologische voor uitgang afgelopen 200 jaar … wijdt u aan…?

   • obama  zegt:

    Wat zeg je eigenlijk? Dat de vooruitgang in kennis en kunde van de afgelopen 200.000 jaar niet vanzelf is gegaan? Waarom kan dat niet?

    • Bonusje  zegt:

     Al 13.000 jaar leven we in de day after van nucleaire oorlogen die eigenlijk aan gevolg de millenia after behoren te heten. Al gelijkende de eindstadiumsoort van verkrachting en geweld de aboriginals de adel en bankiers toen we ze aantroffen..elkaar ontvluchtende elkaar etende verkrachtende en slachtende .. een dode autorepeterende stomme massa zonder Ziel zonder thuis zonder weten elkaar niet als eigen soort herkennende hoog uit als vee als gevaar als eten gelijk uw judaische geschriften..

     100.000 jaar geleden was het nog erger en die duurde nog langer en intergalactisch … duizend jaar.. de Planeten zagen er uit als gatenkazen. Veel lidtekens vanwaar u meent meteorieten zijn enig schepping van het Heelal.

     U ziet elke dag de vele lidtekens van deze oorlogen nog blind wegens het feit dat u meent u hét énig bent dat op gekomen is in iets wat men oneindigheid van Tijd en Ruimte noemt.

     Nee vooruitgang kennis bewustzijn menselijkheid mededogen waren tot in de biologie wég gevaagd Nee men was een chronos een automaat dood repeterend een aanstekelijke alles vernietigende alles aantastende neuman machine en heel de Mensheid kon daar niet meer uit komen en was de zondvloed.

     250 jaar geleden kreeg men een brok technologie in handen dat inderdaad niet van deze aarde was en heel de brede opeense explosie op alle gebied kwam er van. En werd weer weg genomen daar men voorlopig genoeg wist.

     En zo ging dat 13.000 jaar geleden ook. Alle technologie werd 11.448 jaar geleden weg genomen op Aarde de Aardas 12,5 graden gekanteld waar op alle beschavingen vergingen opdat de hegemonie van de dood gebroken zou worden en men gelijk de eigen ziel was weer geheel van voor af aan moest her beginnen.

     • Bonusje  zegt:

      Af gelopen dagen was er een docu over Hirosjima op tv waar goed te zien hoé snel de Mens verwordt nog steeds omdat het koninkrijk op aarde materieel en niet in de Ziel gebouwd was nog…wat met martelen en de vuist niet gaat.

      Daar is ook een gekomen jakuza leider even in vol ornaat te zien met een ziel zwart als teer een eenmans zondvloed van uitsluitend misdaad en kwaad en flauwe afspiegeling nog maar van hoé geheel de Mensheid ééns allemaal wás!

      Dat eens bezien om een ietwat Besef en Realiteitszin te krijgen behoord wel tot uw Opvoeding.

      Bij macht behoord Bewustzijn en een Goed Hart anders is men zich zélf het ongeluk als dat altijd al was. Zo vernietigde u zelf alle eigen rijken die u zelf had gebouwd almaar hatende all the way. En óp naar het volgende Paradijs..Ván een ander.

     • obama  zegt:

      Dat is allemaal leuk en aardig, maar je maakt je verhaal alleen maar ingewikkelder.
      1. Inslagkraters zijn dus niet van meteorieten, maar de sporen van een intergalactische oorloge? Laat de bewijzen maar zien.
      2. 250 Jaar geleden kregen we een brok technologie in handen. Laat de bewijzen maar zien!
      3. 11.448 jaar geleden is de aarde 12,5 graden gekanteld. Toon het maar aan!
      En zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar ik zou graag bewijzen zien van deze drie.

  • Bonusje  zegt:

   Dat gedoe met lizards is meer Mind control om de programmeringen bevroren en bestaande te houden

 • Bonusje  zegt:

  Ja Micha dat is de kristallnacht .. de chronische boek verbranding van alle geschiedenis getuigenis en verhaling der Ware Geschiedenis door de adel en hun joodse pennelikkers en vervangen het voor hun raciaal smadende gelul laster en propagandas.

  Maken van ons allemaal kleine Galileotjes Galilee en kruizigen ons met hun haat en lasterspeeches…terwijl ze nog een rondje knipkaart couveuze afdeling nemen want je kunt er ten slotte nooit vroeg genoeg bij zijn…stel dat een ander je anders vóór is…

 • DeRol  zegt:

  Lees: “De sadistische pedo’s moeten gestopt worden” https://airvd.wordpress.com/2015/08/05/de-sadistische-pedos-moeten-gestopt-worden/

 • DeRol  zegt:

  Dat witwasssen op internet gebeurt door Jeroen Hoogeweij en zijn Swapichou team.

Reageer