FRED TEEVEN KAN DE JUSTITIE-PEDO’S REDDEN DANKZIJ ZIJN ADVOCAAT VAN NAUTA DUTILH, HET KANTOOR DAT DOOR KOEN SCHUILING ‘ILLEGAAL’ WERD INGEZET TEGEN MICHA!

NAUTA DUTILH LIJKT HET PEDOFIELEN-STOKJE OVER TE NEMEN VAN DE BRAUW BLACKSTONE WESTBROEK, HET KANTOOR VAN HARRO KNIJFF * FRITS ‘KINDERSEKS’ KORTHALS ALTES WAS DECENNIA LANG DE GROTE MAN VAN NAUTA DUTILH EN DE VOORZITTER * JOOST ITALIANER (FOTO), HET MONSTER DAT DE SMERIGSTE PLUNDERAARS VAN NEDERLAND VERDEDIGDE, REGELDE DAT FRED TEEVEN ZIJN MOND KAN HOUDEN OVER DE ELITE-KINDERVERKRACHTERS BINNEN JUSTITIE

Het zou ons niets verbazen als Teeven-advocaat Joost Italianer van Nauta Dutilh net als de politie-advocaat van Sjocrona Van Stigt ook 345.000 Euro in rekening brengt voor de ‘bijstand’ van Fred in de Rolodex-zaak. Het kantoor Nauta Dutilh begint wel een erg prominente rol te krijgen these days als het kantoor van pedofielen, kinderverkrachters en child molesters. Burgemeester Koen Schuiling van Den Helder nam het kantoor in de arm tegen zijn nadrukkelijke belofte aan de raad in om Micha te intimideren omdat die hem in verband bracht met kindermisbruik. Dat is nu 20 dagen geleden en we hebben niets meer vernomen na de sommatie van Nauta Dutilh ‘per omgaande’ vijf artikelen van deze site te verwijderen. Maar er is meer aan de hand met de Schuiling-brief van Nauta. Niet alleen is deze ‘illegaal’ (Schuiling had Nauta niet mogen inzetten namens de gemeente van te duur en niet competent) maar hij blijkt ook nog eens te zijn ondertekend door… een secretaresse…. weliswaar ‘in opdracht van’ twee advocaten, maar toch… Wij hebben zoiets nog niet eerder gezien. Waarom zouden de advocaten de pedo-sommatie niet gewoon zelf ondertekenen? En dan natuurlijk het bizarre feit dat nergens in deze brief duidelijk en expliciet wordt aangegeven waar Schuiling en Kuipers nu precies bezwaar tegen maken:

Waarom is Micha namens Schuiling niet aangeschreven door Joost Italianer, de man die Teeven nu ‘heeft gered’ van het noemen van namen van elite-kinderverkrachters? Zijn ze bij Nauta bezig een complete sectie Pedofilie op te richten? Zou bedrijfsmatig een prima idee zijn want een duidelijke groeimarkt! Bovendien zou de grote droom uitkomen van ‘mr. Nauta Dutilh’ Frits Korthals Altes, de man die seks met kinderen van 12 een wettelijke status wilde geven.

Eén reactie op “FRED TEEVEN KAN DE JUSTITIE-PEDO’S REDDEN DANKZIJ ZIJN ADVOCAAT VAN NAUTA DUTILH, HET KANTOOR DAT DOOR KOEN SCHUILING ‘ILLEGAAL’ WERD INGEZET TEGEN MICHA!”

  1. De rekeningen die psychopaten en meelopers indienen zijn uiteraard schaamteloos/empathieloos hoog. Geld is bovendien macht en controle.

    Het geld kan gestolen worden bij bijv. de Wajongers. Die hebben het toch niet nodig.
    ‘Lebensunwertes leben’.

    Het lijkt de SS psychopaat Bernhard wel aan de stuurknuppel…….in Prins Bernhard BV.

Geef een reactie