GAAT HET DAN TOCH NOG ALLEMAAL MIS? CRUCIALE UPDATE VAN MICHA. EN: MOLYNEUX GEEFT PERFECT PICTURE VAN HET NEDERLANDSE OM, MUST SEE!

Toelichting: Iran zit ik het kamp van de NWO net als ISIS en daarvoor Al Qaida dat zaten en het ‘oude’ Noord Korea. De NWO wilde deze krachten mobiliseren om chaos en vernietiging te zaaien. De NWO (via Obama) had dus een fake-deal gesloten met Iran waarin het land ‘zogenaamd’ geen kernwapens ontwikkelde terwijl ze dat in werkelijkheid wel deden. Daarom blies Trump de deal op! Het is precies hetzelfde met Noord Korea dat ook kernwapens ontwikkelde nadat ze daartoe in staat werden gesteld door Bill Clinton en met Al Qaida en ISIS die werden gecreerd door respectievelijk de Bushes en Hillary/Obama. Zien we het patroon? Trump heeft Noord Korea nu ‘losgebroken’ uit de grid van de NWO en gaat dat nu ook doen met Iran. Dat is waarom Q Anon steeds zei ‘Iran is next’.

2 Replies to “GAAT HET DAN TOCH NOG ALLEMAAL MIS? CRUCIALE UPDATE VAN MICHA. EN: MOLYNEUX GEEFT PERFECT PICTURE VAN HET NEDERLANDSE OM, MUST SEE!”

  1. Q-Anon is Mossad = USA/GB ‘deep state’.

    Bolton is een psychopathische (!) NWO minion van het Eric en Ivo Daalder type.

    Dit fundamentele leugenaars gekkenhuis gaat klassiek eindigen = in ROKENDE PUINHOPEN!

Geef een antwoord