‘GEEN BESLISSING ASIELAANVRAAG MICHA IN IJSLAND TOT NA VERKIEZINGEN EN FORMATIE’

DAT ZEGGEN ‘WELINGELICHTE KRINGEN’ TEGEN MICHA IN IJSLAND * 28 OKTOBER ZIJN DE VERKIEZINGEN MAAR DAN KAN DE FORMATIE NET ALS IN NEDERLAND NOG MAANDEN DUREN * OOK POLITIEK IN IJSLAND VERSPLINTERD DOOR STEEDS MEER PARTIJEN * EEN DING IS ZEKER: OOK DE ESTABLISHMENT-PEDO-PARTIJ VAN DE MACHT (DE VVD VAN IJSLAND) EN VAN DE DEMISSIONAIRE PREMIER (FOTO) GAAT ENORME KLAPPEN KRIJGEN

[wp_ad_camp_1]

Het kan nog maanden duren voor er een beslissing wordt genomen over Micha’s asielaanvraag in IJsland. Dat melden ‘welingelichte kringen’ in Reykjavik. Door de val van het kabinet eind september is het huidige kabinet demissionair en worden alle gevoelige en belangrijkse beslissingen op de lange baan geschoven. Alles wat te maken heeft met het asielbeleid valt bij uitstek in die categorie, want het vluchtelingen-vraagstuk dreigt te verkiezingen compleet te gaan domineren. Niet eens zozeer omdat IJsland zelf net zoals Duitsland, Italie en Zweden wordt overspoeld -dat is (nog) niet het geval- mar puur vanwege de mondiale impact van het issue als zodanig. Het verzet tegen ‘asielzoekers’ (vorig jaar 800) neemt hier met de dag toe en er komen steeds meer Trump- en Wilders-like partijen opzetten -die vervolgens door de IJslandse MSM dan weer worden gedemoniseerd als ‘xenofoob’, ‘racistisch’, extreem-rechts’ en ‘nazistisch’. Geen fraai of bemoedigend plaatje dus op weg naar 28 oktober. We hebben geen idee welke uitkomst voor Micha gunstig of ongustig zou zijn -het is gewoon niet te overzien. En dan hebben we het dus nog niet eens over de implicaties van het IJslandse pedo-gate op de hele gang van zaken -al zal da zeker een factor zijn die de Independence Party van premier Bjarni Benediktsson (foto) zwaar parten zal gaan spelen. Opvallend is dat er in IJsland nauwelijks aandacht wordt besteed aan het mondiaal om zich heen grijpende kankergezwel van pedofilie in de politiek. Het lijkt erop dat het onderwerp taboe is verklaard, althans bij de MSM. Ook dat is geen goed teken. Nergers wordt het verband gelegd tussen de aanleiding van de val van het vorige kabinet -de Panama-papers- en de val van dit kabinet: pedo-gate, schandalen die ontsprongen vanuit dezelfde giftige bron, de totale morele corrumpering van de ‘elite’ en de ‘gevestigde orde’! Het goede nieuws tenslotte is dat dat laatste door steeds meer mensen wel wordt gezien en onderkend, overal ter wereld.

2 Replies to “‘GEEN BESLISSING ASIELAANVRAAG MICHA IN IJSLAND TOT NA VERKIEZINGEN EN FORMATIE’”

  1. Die Mispoes wordt steeds guitiger. Passende hulp in psychopathocratie Prins Bernhard BV, terwijl we allemaal weten wat een psychopaat met een drenkeling doet……Geen reddend zwemmen in
    ieder geval……..hahahahaha.

    Misschien moet Bram Bakker voor gezonde aanpassing gaan zorgen, zodat Micha eindelijk toegeeft dat de lucht groen is en het gras blauw en dat Bernhard geen meedogenloze smerige smeerlap van een psychopathische (aarts)hoogverrader was, maar een liefdevolle zwaluwenredder en verzetsheld (die Nederland in zijn warme hart had gesloten hahahahaha).

  2. Het staat vast dat de asielaanvraag van Micha niet zal worden gehonoreerd en dat weet hij zelf ook hel goed.

    De beste uitkomst is dat hij na afwijzing direct op het vliegtuig naar Nederland wordt gezet zodat deze zorgmijder passende hulp kan worden geboden.

Geef een antwoord