‘GEHEIME’ MOTIE AANGENOMEN IN DE KAMER: ER KOMT GEEN VACCINATIEPLICHT -MAAR DE MSM PROBEERT DIT WEG TE HOUDEN BIJ HET VOLK!

Eén reactie op “‘GEHEIME’ MOTIE AANGENOMEN IN DE KAMER: ER KOMT GEEN VACCINATIEPLICHT -MAAR DE MSM PROBEERT DIT WEG TE HOUDEN BIJ HET VOLK!”

  1. Ik weet (geloven is er slechts voor de laf/dociel geconditioneerde luiaard!) dat alle vormen van religieus besef hier op deze kloot gekaapt zijn door oplichtende klaplopers die daarmee parasitaire overmacht over hun medeschepselen proberen te verkrijgen. Zij die met jou moderator hier aan deze slecht geacteerde theaterproductie meespelen stralen dat met al hun amateurisme zo als hen dat gelukkig betaamt dan ook met verve uit! Mijn volgende link is dus geen aanmoediging om je binnen welke denominatie die er op deze kloot voorradig is aan onderdanige relispoelerij over te geven, nee het is slechts bedoeld om je verkrachtende misleiders onverschrokken tussen de ogen te kunnen zien en daardoor via hun snode plannen met innerlijk/scheppende bewustzijn in het gelaat te kunnen terug spiegelen..; KIJK DUS MET DE DISPERSIE VAN DE LOEPZUIVERSTE EDELSTEEN

Geef een antwoord