GEKKENHUIS: ADVOCATENORDE EIST ‘SCHRIFTELIJK BEWIJS’ VAN SABOTAGE MICHA-CLAIM ALVORENS EEN ADVOCAAT TOE TE WIJZEN

DE NEDERLANDSE ORDE VAN ADVOCATEN GAAT NOG LIEVER ZELF TEN ONDER DAN DE CORRUPTE EN CRIMINELE EX-RECHTER WESTENBERG TE LATEN VALLEN

HORROR-DEKEN DE KNIJFF HANDELT IN FLAGRANTE STRIJD MET ART 13 ADVOCATENWET EN ALLE RECHTSBEGINSELEN DOOR VAN MICHA REEDS BIJ VOORBAAT BEWIJS TE EISEN DAT DE ORDE DE MICHA-CLAIM HEEFT GESABOTEERD * OOK ZEGT HIJ DAT DE 5 WEIGERINGEN VAN ADVOCATEN MICHA BIJ TE STAAN ‘NIET SERIEUS’ ZIJN * EN TENSLOTTE ONTKENT HIJ GLASHARD DAT DEEPSTATER JAN LOORBACH MIJ DE SABOTEUR KLAAS AANTJES HEEFT TOEGEWEZEN: ‘VOORTS WIJS IK U EROP DAT (DE DEKEN VAN) DE ORDE VAN ADVOCATEN GEEN ROL HEEFT OP GROND VAN ARTIKEL 13 ADVOCATENWET’ * LEES DE HELE BRIEF HIER [2018-06-25 Scan]

3 Replies to “GEKKENHUIS: ADVOCATENORDE EIST ‘SCHRIFTELIJK BEWIJS’ VAN SABOTAGE MICHA-CLAIM ALVORENS EEN ADVOCAAT TOE TE WIJZEN”

 1. Dat u het niet wil accepteren dat het zo werkt kan ik begrijpen, maar uit uw woedde maak ik op dat u ook weigert te begrijpen dát het zo werkt. Dát u bewijs moet aandragen voor wat u roept.

  Tenzij ik het mis heb (en dat hoop ik): Jammer.

  Is het u trouwens opgevallen dat de Volkskrant zich momenteel veel bezig houd met onderwerpen die u aangaan? Vrijdag George van Houts, Zaterdag Free Tommy en vandaag complot/compleetdenkers.

 2. Wat is er nu mooier dan ten onder te gaan om Prins Bernhard en zijn opvolgers in het zadel te helpen en te houden?

  Wie kan zich iets mooiers, van goede smaak getuigend en nobelers voorstellen?

 3. Gekkenhuis?

  Prins Bernhard BV (samen met de evident oorlogsMISDADIGE ijskoude gruwelmoordenaars van o.a. tienduizenden jammerlijke kindervluchtelingetjes te Dresden en de opvolgende naargeestige gelijkgestemden)!

  Hoezo gekkenhuis?

Geef een antwoord