GELE HESJES ACT 5, PERS BRIEFING 12: EEN STRIJD OP LEVEN EN DOOD

PANISCHE MSM: ‘DE OPKOMST IN PARIJS IS VEEL KLEINER DAN VORIGE WEEK DUS NIETS AAN DE HAND! WE KUNNEN GEWOON DOORGAAN MET HET PLUNDEREN EN VERKRACHTEN VAN HET VOLK!’ * NOG MEER PANIEK: ‘PROTESTEREN IS KANS OP DE DOOD‘ * OP HET HOOGTEPUNT VAN DE PROTESTEN ZET DE EU EEN NIEUWE EN GROTE STAP NAAR DE NAZI-SUPERSTAAT

4 Replies to “GELE HESJES ACT 5, PERS BRIEFING 12: EEN STRIJD OP LEVEN EN DOOD”

  1. U weet iets dat in Nederland helaas maar niet écht groot wil worden vergeleken bij Frankrijk wel bloed spannend te maken. Dat moet ik u oprecht en met waardering nageven.

    1. Hun geclaimde exclusiviteit als gaan de gebleekt Kaukasische ‘rassen’ het meest gebukt onder de ✡jew✡world✡order✡ blijft voor mij persoonlijk een blasfemische klap in het gezicht van alle mensenkinderen buiten het jodendom om die wel degelijk in gelijke mate onder hetzelfde gekabaliseerde juk hun leven maar doelloos hebben te slijten. Er bestaan namelijk geen onderdanigere jodenhorigen die in samenspanning met hun joodse serpenten ras de mensheid als geheel meer schade verraderlijk hebben aangericht dan het gebleekt Kaukasische ras..; ZE DEBITEREN ECHT WEL WAT ZINNIGE ZAKEN, MAAR VALLEN IN HETZELFDE STRAMIEN ALS HUN ÜBER JODENPOOIERS MET DE HOLOHOAX OOK NOG ALTIJD MEDELIJDEN OPWEKKEND GESLEPEN AFGEZAAGD BLIJVEN DOEN?!

  2. Jammer, Katje. Momentum is weg, de gele hesjesgekte sterft af. Er komt geen chaos. Daar waar jij op hoopte om je verdiende loon te ontlopen! De cel komt weer dichter bij voor je..

Geef een reactie