HAAGSE RECHTBANK BLOKKEERT BEWIJS DAT MICHA EEN JOURNALIST IS -DAT MOETEN ZE DOEN OM VAN DISSEL DE ZAAK TE KUNNEN LATEN WINNEN

4 Replies to “HAAGSE RECHTBANK BLOKKEERT BEWIJS DAT MICHA EEN JOURNALIST IS -DAT MOETEN ZE DOEN OM VAN DISSEL DE ZAAK TE KUNNEN LATEN WINNEN”

 1. Even niet aan gedacht: Het betreft hier een Kort Geding dus is een advocaat voor de gedaagde niet (overigens illegaal = door PB BV) wettelijk voorgeschreven.
  Vreemd blijft, dat de advocaat van de eiser zich hier tegenaan bemoeit.

 2. Helaas, ik herhaal nog maar eens globaal de woorden van Anne Frank:

  De Nederlander komt pas in actie, als hij aan *EIGEN* huid ondervindt, dat iets niet in de haak is.
  Het leed van anderen, kan de nogal op eigenbaat gerichte gemiddelde Nederduitse moerasdelta-bewoner zo te zien steeds goed verdragen én……zo lijkt hij te stellen: c’est le moindre de mes soucis…..

  Wat betreft RPJ 15 juni: Die 5 benodigde afwijzingen van advocaten, dienen wel door die advocaten schriftelijk te zijn gedaan.
  Heb je die nog niet op schrift, dan ga je niet alleen (geschifte) tegenwerking ondervinden van de “deken” (meestal met psychopatische trekken), maar ook van de eerder bijv. telefonisch afwijzende advocaten (immers volgens Tolstoi “De trawanten van de rechter”), die wel weten waar Abraham de mosterd haalt en voor bepaalde zaken totaal niet voelen…..
  Voor *ernstig getraumatiseerde* slachtoffers, kan deze eerste vreemde drempel uiteraard al teveel zijn voor de hen nog resterende energie.

 3. Deze typisch TEGENOVER de bevolking en mensheid staande (psychopatische) SS staat, is gewoon vanaf 1945 opgebouwd door bizarre, psychopatische hoogverrader Bernhard (een waarschijnlijk nog meer dan Demmink gevreesde naam binnen de ambtenarij) , geruggesteund door en in ‘common collusion’ met de krankzinnige atoombom gooiers op Hiroshima en Nagasaki tevens gewetenloze gruwelslachters van immens vluchtelingenkamp Dresden: De US en GB (Jimmy Savile type) ‘deep state’.
  Het is steeds (over de generaties heen !!!) dezelfde ‘alien mindset’ van deze 100% narcistische = kern- krankzinnige monsters in mensengedaante, die nu weer het psychopatisch “Corona” project op de normale mensheid heeft losgelaten.
  Enige oplossing is (overal ter wereld !!!) ***A.S.A.P.*** TESTEN EN UITNEMEN (uithuilen) en opnieuw beginnen…….. nu zonder deze *proactief agressieve/bedreigende, alle normaliteit ondergravende krankzinnigen* overal op sleutelposities van de macht.

 4. Rechter Hoekstra (ze weten inderdaad vrouwelijke psychopaten, zoals de door drs. Kemp geïndiceerde, echter nog steeds niet geteste en uitgenomen Beuker-Tilstra van de CRvB, aan te stellen….) tegen Joost:
  Sie sind ein schäbiges Meerschweinchen…….
  Wááás sind Sie, Sie Lump ?
  Joost: Ich bin ein schäbiges Meerschweinchen (guinea pig).

Geef een antwoord