HAAT TEGEN KOEN SCHUILING ZET PIETEN-CONFRONTATIE DEN HELDER OP SCHERP

KOMENDE ZATERDAG WORDT EEN SLAGVELD VERWACHT ROND DEN HELDER ALS HELDERSE PATRIOTS VAN PLAN ZIJN TOEGANGSWEGEN NAAR DE MARINESTAD TE BLOKKEREN OM DE ANTIFA-PIETEN-TERRORISTEN TE BELETTEN DE STAD TE BEREIKEN * HET NOORD HOLLANDS DAGBLAD PUBLICEERT TEXT MESSAGES: FUCK SCHUILING, TYFUS VENT, VUILE PEDOFIEL * SCHUILING HEEFT IN HET VERLEDEN HET SINTERKLAASFEEST MISBRUIKT OM ZIJN EIGEN LUSTEN TE KUNNEN BOTVIEREN HETGEEN LEIDDE TOT GEWELD TEGEN HET HELDERSE SINT NICOLAAS GENOOTSCHAP

KOEN SCHUILING VERJAAGT ROB SCHOLTE EN ZIJN MUSEUM, MAAR ZET DE DEUR WIJD OPEN VOOR DE CULTUUR-TERRORISTEN VAN KICK OUT ZWARTE PIET

Felle voorstanders van Zwarte Piet willen geweld niet uit de weg gaan bij het tegenhouden van demonstranten van Kick Out Zwarte Piet bij de intocht in Den Helder op 17 november aldus het NHD op 10 november. Het heeft er alle schijn van dat de Helderse Pieten-patriots niet alleen worden gedreven door de wens Nederlandse tradities te beschermen, maar ook door een felle haat tegen burgemeester Koen Schuiling die hun stad door jaren van wanbeleid, plundering en nepotisme heeft veranderd en een puinhoop. Symbool voor het financiele en morele wanbeleid van Schuiling is de zaak-Rob Scholte waarin de gemeente miljoenen gemeenschapsgeld heeft uitgegeven om de stad te beroven van een prachtig museum -een normale burgemeester zou geld betalen om een super-museum binnen te halen! Dit bizarre en destructieve gedrag van Schuiling kan alleen worden verklaard uit zijn voorliefde voor jong kindervlees en zijn daaruit voortkomende haat tegen Scholte die op zijn website berichtte over de pedofilie van Schuiling. Hoezeer de pedofilie van Schuiling inmiddels is doorgedrongen tot in alle lagen van de Helderse bevolking blijkt wel uit een afbeelding die het NHD bij het gelinkte artikel publiceerde van de geplande blokkaders. Hierop zijn text messages te zien zijn van de patriots en een van de messages luidt: fuck Schuiling, tyfus vent, vuile pedofiel:

Daar komt nog eens bij dat er in het verleden in Den Helder allerlei pedo-missstanden hebben plaatsgevonden rond de Sinterklaasviering die zelfs leidden tot represailles. Den Helder is overigens niet de enige plaats waar het Zaterdag uit de hand dreigt te lopen. De chaos in Zaanstad is mogelijk nog groter en in Nijmegen hebben supporters van NEC aangekondigd in het geweer te komen tegen de ‘Nederlandse Antifa’ van door de overheid opgehitste en waarschijnlijk door George Soros betaalde NWO-criminelen die de opdracht hebben het Nederlandse cultuurgoed te vernietigen om ons land klaar te stomen voor de volledige islamisering. Vanzelfsprekend genieten deze cultuur-terroristen de volledige steun van Schuiling.

3 Replies to “HAAT TEGEN KOEN SCHUILING ZET PIETEN-CONFRONTATIE DEN HELDER OP SCHERP”

  1. “Daar komt nog eens bij dat er in het verleden in Den Helder allerlei pedo-missstanden hebben plaatsgevonden rond de Sinterklaasviering die zelfs leidden tot represailles”

    Wow, dat is nogal wat. En Micha geeft zelfs een bron. Even het oorspronkelijke bericht lezen dus.
    OK, dat gaat dus over 2 jongens van 11 jaar die op het dak van het pand waar het Helderse Sint Nicolaas Genootschap zijn spullen bewaard, een aantal dakpannen heeft gelicht en een ruit heeft ingegooid. Nergens blijkt uit dat ze doelgericht tegen Sinterklaas bezig waren, laat staan dat het zou zijn vanwege pedo-misstanden rond de Sinterklaasviering. Welke pedo-misstanden? Daar geeft Micha geen bron voor.

    Kortom, Micha had weer last van een hele dikke duim.

  2. Welbekende wal dat hun slagzij makende schip begint te keren, echter mijn standpunt blijft dat het jodendom als dusdanig nog voordat er sprake was van hun geadopteerde & bloeddorstige chazaarze frontrunners al met de gehele menselijke niet joden gemeenschap in een dodelijke onmin heeft gebivakkeerd?!:

    “A professor who claimed “Israelis blew up Twin Towers” has prompted a Jewish group to demand the University of Sussex in England strip him of his emeritus status.” EEN VAN MEERDERE WALLETJES VRETENDE EN DUS VERTROEBELDE BRON

Geef een antwoord