web analytics

HE COMPLOTJAGER EN BAKSTEEN-FETISJIST KLOMP! WAT BEN JE STIL DE LAATSTE TIJD MAN! ALLES GAAT TOCH WEL GOED IN DE WERELD VAN HET PEDO-FAKE-NEWS?

CHRIS KLOMP, MARCEL GELAUFF, PAUL JANSEN, NATHALIE RIGHTON, MARCEL HAENEN: SMERIGE CORRUPTE CRIMINELE BEDRIEGERS EN NEWSFAKERS * ZE GAAN ALLEMAAL DOWN EN KOMEN VOOR EEN TRIBUNAAL * STEUN MICHA, THE LAST REPORTER STANDING!

EXTRA EN BREAKING: COMPLETE PANIEK OVER KOMENDE UITLEVERING JULIAN ASSANGE * MSM SPINNEN NU VERHAAL -REEDS DOOR HET WITTE HUIS AFGEDAAN ALS 100% LEUGEN- DAT TRUMP ‘ASSANGE ZOU WILLEN REDDEN ALS HIJ ZOU ONTKENNEN DAT DE RUSSEN DE SERVER VAN DE DNC HEBBEN GEHACKT’ -WAARMEE DE MSM DUS HET VERHAAL WILLEN SPINNEN DAT HET WEL DE RUSSEN WAREN EN DAT TRUMP EN ASSANGE SAMENSPANNEN * IEDEREEN DIE ONS HEEFT GEVOLGD WEET DAT DE RUSSEN HIER NIETS MEE TE MAKEN HEBBEN EN DAT DE (PEDO-)EMAILS DOOR SETH RICH AAN WIKILEAKS WERDEN DOORGESPEELD WAARNA RICH DOOR HILLARY CS. WERD VERMOORD * ZIE VIDEO VANAF 9:55:

2 reacties op to HE COMPLOTJAGER EN BAKSTEEN-FETISJIST KLOMP! WAT BEN JE STIL DE LAATSTE TIJD MAN! ALLES GAAT TOCH WEL GOED IN DE WERELD VAN HET PEDO-FAKE-NEWS?

  • Pim van Dordt  zegt:

    Zeg heer Kat, zou u niet eens wat nader ingaan op de zitting in de zaak-Westenberg die enkele dagen geleden door het hof in ‘s-Hertogenbosch behandeld is? Hoe is die verlopen? Krijgt u een miljoen euro van Westenberg? En krijgen de inleggers op de Micha Claim al uitbetaald?

    Tot nu toe zwijgt u er in alle talen over, wat nogal opmerkelijk is: tot de zittingsdag blies u hoog van de toren en daarna bleef het ijzig stil…

  • Chris  zegt:

    Klomp down? Hoe kan dat nou??? Die was toch al 60x down???? Ik krijg steeds meer respect voor die MSM-journalisten die iedere week down gaan bij Mafkat en toch gewoon steeds weer opstaan!!

Reageer