HE COMPLOTJAGER EN BAKSTEEN-FETISJIST KLOMP! WAT BEN JE STIL DE LAATSTE TIJD MAN! ALLES GAAT TOCH WEL GOED IN DE WERELD VAN HET PEDO-FAKE-NEWS?

CHRIS KLOMP, MARCEL GELAUFF, PAUL JANSEN, NATHALIE RIGHTON, MARCEL HAENEN: SMERIGE CORRUPTE CRIMINELE BEDRIEGERS EN NEWSFAKERS * ZE GAAN ALLEMAAL DOWN EN KOMEN VOOR EEN TRIBUNAAL * STEUN MICHA, THE LAST REPORTER STANDING!

EXTRA EN BREAKING: COMPLETE PANIEK OVER KOMENDE UITLEVERING JULIAN ASSANGE * MSM SPINNEN NU VERHAAL -REEDS DOOR HET WITTE HUIS AFGEDAAN ALS 100% LEUGEN- DAT TRUMP ‘ASSANGE ZOU WILLEN REDDEN ALS HIJ ZOU ONTKENNEN DAT DE RUSSEN DE SERVER VAN DE DNC HEBBEN GEHACKT’ -WAARMEE DE MSM DUS HET VERHAAL WILLEN SPINNEN DAT HET WEL DE RUSSEN WAREN EN DAT TRUMP EN ASSANGE SAMENSPANNEN * IEDEREEN DIE ONS HEEFT GEVOLGD WEET DAT DE RUSSEN HIER NIETS MEE TE MAKEN HEBBEN EN DAT DE (PEDO-)EMAILS DOOR SETH RICH AAN WIKILEAKS WERDEN DOORGESPEELD WAARNA RICH DOOR HILLARY CS. WERD VERMOORD * ZIE VIDEO VANAF 9:55:

2 Replies to “HE COMPLOTJAGER EN BAKSTEEN-FETISJIST KLOMP! WAT BEN JE STIL DE LAATSTE TIJD MAN! ALLES GAAT TOCH WEL GOED IN DE WERELD VAN HET PEDO-FAKE-NEWS?”

  1. Zeg heer Kat, zou u niet eens wat nader ingaan op de zitting in de zaak-Westenberg die enkele dagen geleden door het hof in ‘s-Hertogenbosch behandeld is? Hoe is die verlopen? Krijgt u een miljoen euro van Westenberg? En krijgen de inleggers op de Micha Claim al uitbetaald?

    Tot nu toe zwijgt u er in alle talen over, wat nogal opmerkelijk is: tot de zittingsdag blies u hoog van de toren en daarna bleef het ijzig stil…

  2. Klomp down? Hoe kan dat nou??? Die was toch al 60x down???? Ik krijg steeds meer respect voor die MSM-journalisten die iedere week down gaan bij Mafkat en toch gewoon steeds weer opstaan!!

Geef een antwoord