HE CORRUPT KUTVENTJE RUTTE… MOGEN WE EVEN BIJ U AFREKENEN? REGEN VAN GIGA-CLAIMS LEGT OPNIEUW CRIMINALITEIT RUTTE-KABINETTEN BLOOT

RUTTE EN DEMMINK PROBEREN VIA NOG MEER CORRUPTE RECHTERS ALLE CLAIMS KAPOT TE MAKEN: TOTALE COLLAPSE NL-RECHTSTAAT * EXTRA: LEES DE BOMBSHELL BRIEF VAN THIJS STAPEL AAN HET MINISTERIE VAN DEFENSIE

CHIPSHOL (O.A.): 265 MIO HAARLEMMERMEER (REEDS GEWONNEN), 120 MIO LVNL (BIJNA GEWONNEN), 100-EN MILJOENEN SCHIPHOL (BIJNA GEWONNEN) * FERDY ROET/LOTERIJVERLIES: 400 MIO MINISTERIE VAN FINANCIEEN/STAATSLOTERIJ (REEDS GEWONNEN) * ROB SCHOLTE: MILJOENEN GEMEENTE DEN HELDER (GAAT BEGINNEN) * MICHA: MILJOEN VAN WESTENBERG/RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK (VRIJWEL GEWONNEN) EN MILJOENEN VAN MINISTERIE VAN DEFENSIE (GAAT BEGINNEN)

Thijs Stapel
To: [email protected]
Cc: [email protected]

Jan 23 at 10:28 PM

Geachte heer/ mevrouw,

Mijn cliënt, journalist Micha Kat, is al jaren lang verwikkeld in een veelheid aan procedures tegen de Staat, niet alleen strafrechtelijk, maar ook civielrechtelijk. Gedurende deze periode heeft hij te maken gehad met alle denkbare vormen van intimidatie, van een Berufsverbot als gevolg van zijn arrestaties tot een maandenlange detentie zonder proces.

Thans hebben deze intimidaties opnieuw een dieptepunt bereikt met e-mails van een zekere ‘Jeroen De Mink’. Deze persoon is, zo lijkt het, al jaren lang bezig met het volgen van mijn client op internet. Als hij er vervolgens in is geslaagd een locatie te achterhalen waar cliënt verblijft, bestookt hij deze locatie (danwel de eigenaren daarvan) met e-mails met uiterst bedenkelijke inhoud over cliënt, waarin hij onder meer wordt beschreven als een gevaarlijke crimineel. Op 16 januari jl. werd client als gevolg van deze e-mails verwijderd uit het hostel in Belfast, waar hij op dat moment verbleef en kwam hij volkomen onverwacht ’s avonds op straat te staan.

De reden waarom ik mij tot u wend heeft te maken met het feit dat deze ‘Jeroen De Mink’ lijkt te opereren vanuit het Ministerie van Defensie. Via via is cliënt erin geslaagd internet-registratie van ‘Jeroen De Mink’ te achterhalen, bestaande uit de website https://www.defensie.nl/organisatie/bestuursstaf/… en een IP-nummer, te weten 139.63.78.66. De website verwijst direct naar uw Ministerie, terwijl het betreffende IP-nummer verwijst naar een locatie in Soesterberg, hetgeen de relatie met defensie opnieuw lijkt te bevestigen. Zie ook onderstaande afbeelding, die weergeeft hoe ‘Jeroen de Mink‘ zijn contactgegevens achterlaat als hij commentaar geeft op berichten die zijn geplaatst op de website van cliënt en andere websites. Het lijkt er heel sterk op dat De Mink bij defensie werkzaam moet zijn of daarmee in ieder geval zeer nauwe banden onderhoudt.

Cliënt heeft de betreffende e-mail die leidde tot zijn verwijdering niet gezien, maar ‘Jeroen De Mink’ heeft zich op een ander internet-kanaal van cliënt kenbaar gemaakt als de zender van de betreffende e-mail, getuige de tekst van zijn bericht:

“Jeroen De-Mink
Ah, Micha zit weer in hetzelfde hostel waar hij vorig jaar rond deze tijd ook zat: Lagan Backpackers Hostel in Belfast. Een uiterst treurige plek.

De eigenaar van het hostel is eerder vanavond van Micha’s criminele achtergrond en voorliefde voor pedofilie op de hoogte gebracht.

Veel plezier in Belfast, Micha! Geniet nog maar even van die open grens.

yesterday at 7:06 pmReply”

Kunt u mij informeren over de vraag of deze ‘Jeroen De Mink’ inderdaad opereert vanuit uw Ministerie met de opdracht mijn cliënt te volgen, lastig te vallen en zijn leven op onrechtmatige en zelfs strafbare wijze onmogelijk te maken?

Mochten de berichten niet afkomstig zijn vanuit het Ministerie van Defensie, dan is er nog altijd sprake van een ernstige situatie van iemand die kennelijk misbruik maakt van het genoemde registratiegegevens, waardoor zijn berichten vanuit het ministerie van defensie lijken te worden verstuurd. In dat geval wil ik u eveneens vragen op te treden om dit soort berichten in de toekomst te voorkomen, althans in ieder geval te voorkomen dat deze berichten kunnen worden verzonden uit naam van, althans van een server, toebehorend aan het Ministerie van Defensie.

Graag verneem ik binnen een week na vandaag van u, bij voorkeur via e-mail of fax.

Met vriendelijke groet,

Thijs Stapel

2 Replies to “HE CORRUPT KUTVENTJE RUTTE… MOGEN WE EVEN BIJ U AFREKENEN? REGEN VAN GIGA-CLAIMS LEGT OPNIEUW CRIMINALITEIT RUTTE-KABINETTEN BLOOT”

 1. Ik blijf u helpen hopen dat u dat miljoen krijgt. Maar blijf u ook aanraden van slechter uit te gaan, zodat het alleen maar mee kan vallen.

  Wat de email betreft:
  – Waarom stuurt een advocaat een officieel schrijven naar het algemene pers-adres van het ministerie? Waarom niet naar diens advocaten oid?
  – Waarom er een Duits woord in gebruiken dat ook nog eens niet klopt? Immers: Journalist is een vrij beroep. Ja, u bent geen lid meer van de RVJ maar dat heeft u geheel aan zichzelf te danken. Los daarvan kunt u nog gewoon journalist zijn, mits u de integriteit toepast die bij het vak past.
  – Ik dacht ook u inmiddels wel had erkend dat De Mink (heeft u de grap al door?) u maar wat op de mouw heeft gespeld met de link naar de website van defensie. Ja, dat de locatie hetzelfde is, is toevallig maar zegt niets. Daarnaast zou het zelfs voor hen erg amateuristisch zijn.
  – Als De Mink niet had geklikt, dan hadden ze er ook zelf achter kunnen komen in het hostel. Gewoon even googelen op uw naam.

 2. Dit is fantastisch. Ze lachen zich de ballen uit de broek bij Defensie. Zelfs mr. Stapel laat tussen de regels weten geen enkel geloof te hechten aan de waanbeelden van Mafkat. Heerlijk dit. Jeroen de Mink: je bent een held!

Geef een antwoord