HEEFT HET NEDERLANDSE VOLK RECHT OP ZELFVERDEDIGING TEGEN DE PLANNEN TOT MASSAMOORD VAN HUGO, BILL EN LADY GAGA?

EN DAN NOG WAT: GAAN WE ACCEPTEREN DAT WE VERPLICHT WORDEN INGESPOTEN MET EEN VACCIN VAN EPSTEIN- EN PEDO-CRIMINEEL BILL GATES? * HARTRITME-STOORNISSEN TREDEN NIET OP: FAKE NEWS; LUISTER NAAR X22 VANAF 8:00

Eén reactie op “HEEFT HET NEDERLANDSE VOLK RECHT OP ZELFVERDEDIGING TEGEN DE PLANNEN TOT MASSAMOORD VAN HUGO, BILL EN LADY GAGA?”

  1. De informatie dat de (illegaal = door usurpatie gevormde) overheidsadministratie hier in 1945 veroverd (en niet hersteld en het volk zgn. bevrijd….ja van Hitler c.s.) is door- en nu vazalstaat van de (door psychopaten evt. satanisten reeds lang voordien overgenomen) USA administratie (Amerikanen doen niets voor niets, zoals bekend) is ook STAATSGEHEIM.

    Volgens Snowden staan de NL veiligheidsdiensten immers onder orders (dankzij Bernhard)……en natuurlijk buitenlandse = Amerikaanse atoomwapens (i.p.v. Oranje atoomwapens dan….want die dingen zijn oorlogscrimineel in zichzelf) verplicht op soevereine bodem.

    Dat duidt allemaal niet op bevrijding…..trouwens iets waar psychopaten evt. satanisten niets mee hebben…..Ze willen je juist “in duisternis binden” (In de ban van de Ring).

    Het mechanisme van het “Staatsgeheim” mag ook in geen geval dienen voor het onder de pet houden van *misdrijven* .

    Enfin, het wordt met die losgeslagen muitende (normaliter slechts beherende) administraties van kwaad tot erger. Net MacBeth.

Geef een antwoord