HEEL NEDERLAND IS BEZET DOOR DE PP-ELITE VAN RUTTE EN DEMMINK… HEEL NEDERLAND?

EXTRA: HET PLAATJE WORDT STEEDS DUIDELIJKER! DE BILDERBERGERS VERLIEZEN OP ALLE FRONTEN: DE RUSSIA COLLUSION-HOAX IS GECRASHED, TRUMP STEEDS STEVIGER IN HET ZADEL, DE EU VALT STEEDS VERDER UITEEN, DE PEDOFIELEN EN DE CLINTON FOUNDATION STEEDS VERDER EXPOSED, DE MSM ZIJN FAILLIET, MASSA-ARRESTATIES OP KOMST VAN DE PP-ELITE IN DE VS… DUS ER MOET OORLOG KOMEN EN WEL SNEL!

5 Replies to “HEEL NEDERLAND IS BEZET DOOR DE PP-ELITE VAN RUTTE EN DEMMINK… HEEL NEDERLAND?”

 1. Die ‘Waarom?’ vraag is echt niet zo moeilijk te beantwoorden hoor. Scholte wordt eruit gegooid omdat hij zijn rekeningen niet betaalt. Zoals elke Nederlandse burger in een dergelijk geval gebeurt. Daar heb jijzelf ook mee te maken gehad, en je begrijpt het nog steeds niet?! Hoe dom kan je zijn??

 2. Nog een hint betreffende dat ra, ra (Verkeer en Waterstaat ook bekend van Camiel Eurlings en Carla Peijs en -dankzij de corrupte MSM niet bij het grote publiek bekend- de ijskoude medeplichtigheid aan Churchills psychopathische gruwelmoord op “Dresden” onder extreem weerzinwekkende en aalgladde dekmantel van oorlog):

  ————–
  De Groene
  NIET ALLEEN Wolleswinkel is omstreden, ook de Rijksluchtvaartdienst (RLD) waaronder de Luchtvaartinspectie ressorteert, is bepaald niet vrij van smetten. De RLD valt onder de verantwoordelijkheid van de minister van Verkeer en Waterstaat. Twee opeenvolgende bewindsvrouwen, Hanja Maij-Weggen en Annemarie Jorritsma, beleefden benauwde politieke uurtjes als gevolg van geklungel en gemarchandeer van ‘hun’ dienst. Niet alleen inzake de Bijlmerramp, ook waar het gaat om de uitbreiding van Schiphol. In 1998 bleek de RLD een onwettige rekenmethode te hebben gebruikt ten faveure van Schiphols groei. Maar het gegoochel met cijfers rond Schiphol is kinderspel vergeleken bij de capriolen die de onderzoekers van de RLD onder leiding van ingenieur Wolleswinkel uithaalden tijdens het speuren naar de toedracht van de Bijlmerramp.

  Nog vóór het afronden van het vooronderzoek wordt ingenieur Wolleswinkel benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.
  ———————-

 3. Eertijds was Wolleswinkel directeur van de RLD en een gluiperige naamgenoot van…de Hoge Raad van PB BV Adel. Ra ra wie daar achter zit:

  ——–
  De Groene:
  Die Wolleswinkel is een keiharde. Ken je de film A Few Good Men? Gaat over een Amerikaanse basis waar iets misdadigs gebeurd is. Er wordt een advocaat naar de commandant gestuurd. Die commandant wordt gespeeld door Jack Nicholson. Hij zegt: “Snotneus die je d’r bent. Wij verdedigen hier het land en knappen het vuile werk op. Als we moeten liegen of de wet verbuigen, doen we dat gewoon. Want het is allemaal in het belang van het volk en dat dat volk rustig kan gaan slapen.” Zo’n man dus is die Wolleswinkel.’
  ——————

 4. General Vladimir Mikhailov, a former high-ranking FSB officer, told RIA Novosti that if Vil Mirzayanov, Russian chemical weapons expert who defected to the West in the early 1990s, had disclosed the formula, the MI6 “could have synthesize the agent and use it for political purposes.
  ———————-
  Met psychopaten aan de stuurknuppel is alle ‘pure evil’ grenzenloos denkbaar.

  TESTEN EN UITNEMEN VOORDAT HET TE LAAT IS!!!

Geef een reactie