HET CONTRAST TUSSEN DONALD TRUMP (LIGHT, LIFE AND TRUTH) EN MARK RUTTE (DARKNESS, DEATH AND LIES)

NA DE SATANISCHE ‘BURGERDODEN’ IN IRAK WAARVAN HET BLOED AAN DE CRIMINELE PEDO-HANDEN VAN RUTTE KLEEFT WIL ONZE MP NU OOK DE COMPLETE BEVOLKING VAN HONG KONG (7 MIO) AFSLACHTEN EN OPOFFEREN AAN ZIJN SINISTERE AGENDA EN LUSTEN, DAARBIJ GESTEUND DOOR WILLEM EN MAXIMA * TRUMP IS HET LICHTEND BAKEN VOOR ONZE TOEKOMST EN GAAT DE MARK RUTTES VAN DE DEEP STATE VERNIETIGEN

LATEST: TRUMP PROBEERT HARDBALL TE SPELEN MET CHINA IN DE HOOP ZO EEN GUNSTIG HANDELSAKKOORD AF TE DWINGEN

3 Replies to “HET CONTRAST TUSSEN DONALD TRUMP (LIGHT, LIFE AND TRUTH) EN MARK RUTTE (DARKNESS, DEATH AND LIES)”

 1. Waarbij opgemerkt dat die “verlichte Amerikaanse president” er alle belang bij heeft om de protesten van Hong Kong (financieel centrum!) een stevig hart onder de riem te steken: de Chinese economie moet namelijk kapot. Want als je eigen economie hapert dan maak je natuurlijk die van een ander kapot. Trump is een puppet van de Federal Reserve. En dat is hij stiekem.

  Mijn president heet Victor Orbán. En misschien doet hij niet alles goed maar hier in Hongarije wordt nog steeds politiek voor de mensen gemaakt. Mijn burgemeester is geen van overheidswege geplaatste NSB-er maar iemand die door de bevolking is gekozen. Die nog gewoon even van de trekker moet komen als je hem wilt spreken.

 2. Slechts weinigen beseffen dat onze “volksvertegenwoordigers” in 2008 zijn gechanteerd door hun bovenbazen bij de banken en dat ze sindsdien een oorlog met financiële dwangmaatregelen aan het voeren zijn tegen zijn hun eigen volk.

  Dat komt ervan als je bij de stembus zaken hebt gedaan met misdadigers van de ergste soort waarbij het echt niet uit heeft gemaakt op welke politieke partij je hebt gestemd. Als je weet waar het métier van politicus zijn oorsprong vindt dan weet je ook dat je ALTIJD zult stemmen op een criminele handlanger van Goldman Sachs om maar even de grootste investeringsbank te noemen.

  1. In 2008 (bankencrisis) zijn onze “volksvertegenwoordigers” namelijk voor de keus gesteld om met de banken samen te werken òf samen met hen ten onder te gaan. Sindsdien wordt het monetaire systeem met bijeengeharkt belastinggeld overeind gehouden. We zien duidelijk dat de financiële maffia wereldwijd opereert want wereldwijd zien we brandhaarden ontstaan van enorme mensenmassa’s die niet langer genoegen nemen door geldgeile schurken te worden geregeerd. Alleen in Nederland en Duitsland blijft het voorlopig nog betrekkelijk rustig. “Voorlopig”, want dat gaat veranderen. Met mathematische zekerheid.

   Op de beurzen gaat het lekker terwijl de economie steeds verder instort. Daarmee is duidelijk waar althans een fors deel van al dat bijeengeharkte belastinggeld naar toe gaat. Er zijn dan ook twee soorten van werklozen: de arme die we voornamelijk in de sloppen van de steden tegenkomen en de rijke die uw belastinggeld niet op kunnen in de casino’s van Nice en Monte Carlo.

Geef een antwoord