HET GROTE EN SMERIGE SCHANDAAL VAN ONZE ROYALS! MET MISDADEN PROBEREN BREXIT TEGEN TE HOUDEN: KONING WILLEM EN WEDUWE BRUINSMA

HORROR: DE CENSOREN VAN ORANJE HEBBEN DE VIDEO VAN DE TOESPRAAK VAN KONING WILLEM VOOR HET EP IN 2016 WAARIN HIJ NEDERLAND VERRAADT ALS DE EERSTE DE BESTE NAZI COMPLEET ONVINDBAAR GEMAAKT

65 JAAR NA DE OPRICHTING VAN BILDERBERG DOOR ZIJN GROOTVADER LOOPT ONZE KONING WILLEM MET ZIJN SMERIGE, CORRUPTE EN LANDVERRADERLIJKE NWO-AGENDA KEIHARD MET ZIJN DRONKEN NEUS TEGEN DE BREXIT-WALL AAN * PRINSES MABEL SAMEN MET GEORGE SOROS BETROKKEN BIJ EEN MOORDAANSLAG OP POLICIA JO COX VLAK VOOR HET BREXIT-REFERENDUM IN 2016 IN EEN POGING HET REFERENDUM PRO-NWO TE MANIPULEREN


In 2016 werd een week voor het Brexit-referendum de populaire politica Jo Cox vermoord. Dit was een Bilderberg-set up met hoofdrollen voor Prinses Mabel en George Soros. Hier alles over ‘verkiezings-false flags’ en hier backgronds over de rol van Mabel bij deze moord.

Koning Willem hield op 25 mei 2016 niet zomaar een toespraak voor het EP waarin hij Engeland beval in de EU te blijven. Hier stond niet zomaar iemand, niet eens zomaar een koning van zomaar een EU-land.. nee.. hier stond een van de belangrijkse leden van de Bilderberg-‘conspiracy’, de kleinzoon van de oprichter van Bilderberg, de machtigste lobbygroep op aarde! Wat Willem deed op die onzalige dag was Engeland bedreigen, keihard en op ongekend smerige wijze een boodschap uitzenden: als jullie voor Brexit stemmen, gaan we jullie pakken! Het wekt geen verbazing dat de censoren van Oranje deze Nazi-toespraak -1000 keer erger dan alle toespraken van Mussert en Rost van Tonningen bij elkaar- uit alle archieven en video-fora heeft verwijderd. ALS WE DEZE VIDEO NU ZOUDEN ZIEN, ZOU NEDERLAND MASSAAL IN OPSTAND KOMEN TEGEN DEZE WEERZINWEKKENDE LANDVERRADER DIE OP ONZE KOSTEN ‘KONINKJE’ LOOPT TE SPELEN!

Waarschijnlijk zit Willem nu met zijn Bilderberg-vrienden, George Soros en Mabel de beramen welke rampen op Engeland worden afgestuurd om ze te straffen en ‘weer bij de les te brengen’. De eerste alarmerende voortekenen zijn er al: de EU heeft amper een dag na de overwinning van Boris reeds laten weten dat de Brexit wat hen (lees: de Bilderbergers) betreft ‘enige jaren kan worden uitgesteld’. Waar halen ze deze krankzinnige, megalomane, tyrannieke en ziekmakende arrogantie vandaan? Juist ja: bij het Huis van Oranje.

2 Replies to “HET GROTE EN SMERIGE SCHANDAAL VAN ONZE ROYALS! MET MISDADEN PROBEREN BREXIT TEGEN TE HOUDEN: KONING WILLEM EN WEDUWE BRUINSMA”

 1. Interessant is het aansluiten van de in de *standenmaatschappij*, het kan niet maar psychopaten doen het toch, zich omhoog werkende (de kruistochtgelden stelende en hierdoor ge-excommuniceerde “bisschoppen”) *illegaal* binnengeslopen *ambtelijke* graven “Van Nassau/enige eeuwen later “prinsen” van soeverein Oranje” bij de Protestanten = zoals psychopaten zich *typisch* (echter met een geheel eigen agenda) bij protestbewegingen/malcontenten plegen aan te sluiten:
  http://www.ponerology.com/evil_2b.html

  Psychopaths seek, by any means necessary, to achieve positions in government *where their dreams can be brought to fruition.*
  If injustice does exist in a society, their statements regarding the ‘unfairness’ of their situation can resonate with those (malcontents) who actually do experience such injustice. Thus, revolutionary doctrines can be accepted by both groups for diametrically opposed reasons.

 2. Ze voeren de naam Oranje op grond van een bedrogen erfdochter.
  Niet alleen kunnen psychopaten niet liefhebben (en een huwelijk is alleen daarom al een schertsvertoning), zelfs de oorspronkelijke Nassauers zijn *in mannelijke lijn* niet van adelijke afkomst, maar stammen van een kennelijk psychopatisch opererende boerenzoon, die ca 250 jaar na Karel de Grote een roversbende heeft gevormd op de gronden van het Sticht Münster en die zich, met typisch gewetenloze en driedimensionale terreur via een radeloze prins-bisschop (van Münster), illegaal (met crimineel geweld, list en bedrog) de feodale regering/overheid heeft ingewerkt…..op grond waarvan *al* de Nassauer huwelijken met “door Dillenburg” uitgeplozen adelijke erfdochters (die meenden een edelman te huwen), hondsbrutaal (zoals voor narcisten kenmerkend) ILLEGAAL zijn aangegaan: huwelijksbedrog van de grofste en walgelijkste soort.

  Ja, als je zo al begint……wat kun je dan verder nog verwachten……

Geef een antwoord