3 Replies to “HET IS NU AL BEWEZEN: HUGO DE JONGE WIL DE EERSTE FUHRER WORDEN VAN NEDERLAND”

 1. Volgens mr. dr. Toine Tak, is de rechtsstaat al afgeschaft met de invoering van de Algemene Wet Bestuursrecht.

  Volgens mij al veel eerder, toen (in de vroege Middeleeuwen onherkende) psychopatische criminelen hun verplichtingen als vazal jegens de scheppend Keizer van de uniek LEGALE jurisdictie in Europa ILLEGAAL weigerden na te komen.
  Het is TYPISCH voor psychopaten, dat afspraken en contracten e.d. met deze “optelsom van WARE krankzinnigheid” het papier niet waard zijn waarop ze geschreven zijn.
  Daarbij trachten ze *op de eerste plaats* het (hoogste) WARE gezag ten val te brengen (met onmenselijke energie en totaal boosaardig gebrek aan ontzag/eerbied voor ECHT en legaal gezag !!!) en zichzelf daarvoor in de plaats te stellen (als ‘mask of sanity’ enige vertrouwde instituties, de aanhef van wetsteksten e.d. van het vervangen ECHTE gezag handhavend), zodat het volk nadien als een rijpe appel in hun mandje valt.

 2. Om de Nazi’s nu “rechtvaardigen” te noemen…..Oorlog (in zichzelf illegaal indien door legale vruchtgebruikers, laat staan door usurpatoren van leengoederen des Keizers verklaard en gevoerd) is het resultaat van onderlinge psychopatisch criminele machtsstrijd.

  Het gaat er vooral om dat internationale rechtsbescherming tegen oorlogsMISDADEN ook (en wellicht met name) geldt voor (de bevolking van) de verliezende partij.

  Dat kun je dus niet verwachten van gewetenloze psychopatische criminelen (zoals Stalin, maar ook Churchill en bijv. Truman) die hun ONDERLINGE machtsstrijd “gewonnen” hebben.

  Vandaar het bevreemdende (daar heb je het woord weer) bizar EENZIJDIGE “Neurenberg”.

 3. IMT Neurenberg was een krankzinnige witwasoperatie v krankzinnige sovjetmisdaden. Maw, een Moskou’s Showproces. Lie became Truth.

  De daders v Katyn, Dresden, Hamburg etc spraken hier ‘recht’.

  De wereld op z’n kop. The righteous indicted by the worlds greatest criminsls

Geef een antwoord