‘HET IS VOOR MIJ EN VOOR DE GEMEENTE NIET GOED ALS IK AANBLIJF’: CHRISTIAAN VAN DER KAMP OVER ZIJN PEDO-VLUCHT UIT BODEGRAVEN

NA AL ZIJN CRIMINELE WANBELEID DURFT DE MAN HET NOG TE HEBBEN OVER HET ‘LUISTEREND OOR’ DAT HIJ ALTIJD HEEFT GEHAD EN OVER ‘EEN GEMEENTE DIE KE KUNT BELLEN’ -MAAR DAT GELDT DAN NIET VOOR SLACHTOFFERS VAN SADO PEDO-NETWERKEN ZOALS JOOST KNEVEL * VA. 5:00 GAAT HET OVER HET PEDONETWERK * VAN DER KAMP KREEG GEEN NIEUWE GEMEENTE

3 Replies to “‘HET IS VOOR MIJ EN VOOR DE GEMEENTE NIET GOED ALS IK AANBLIJF’: CHRISTIAAN VAN DER KAMP OVER ZIJN PEDO-VLUCHT UIT BODEGRAVEN”

 1. Beleefde wrakings*verzoeken* bij (een netwerk van) morele debielen/’adapted compensated psychopaths’ zijn zinloos.
  Stel je voor: Een (als psychopaat spectaculaire maar in feite beperkte) seriemoordenaar, heeft jou in zijn “vleermuisgrot” weten te lokken en begint je ijskoud gruwelijk te vermoorden. Je gaat nu heel beleefd zeggen: “Ik wraak u, want ik heb (sterk) het idee dat u niet integer bezig bent.”
  Welk resultaat zou dat kunnen hebben ?
  Nee: *Eerst de psychopatentest* (vrijwillig of gedwongen) voor de gehele (voor psychopaten zo begeerlijke) overheidsadministratie……Daarna kun je pas vertrouwd “naar de rechter of stembus e.d. stappen”.
  FIRST THINGS FIRST.

 2. Fouten en de consequenties ervan erkennen/straf te willen aanvaarden is er ook niet bij, laat staan de wil te hebben om ten onrechte bij een slachtoffen veroorzaakte (evt. onherstelbare, maar slechts te compenseren) schade te willen vergoeden (ook als de middelen daartoe ruim voorhanden zijn), hetgeen precies op (vaak ondenkbare) *proactiviteit* duidt: Geen “menselijke fouten”, maar gebruikelijk en bekend (onaanvaardbaar) PSYCHOPATISCH gedrag dus.
  Guinea pigs y’all……

 3. Je kunt wel gaan vergaderen, overleggen e.d. met psychopaten. Graag zelfs. Je bent van harte welkom en (zo zeggen ze) je zult een (super democratisch) open oor aantreffen.
  Alleen heb je geen enkele kans dat er (werkelijk) naar je geluisterd wordt, of dat psychopaten hun projecten zullen bijstellen.
  Als je dat eenmaal doorhebt, dan willen ze ook de telefoon niet meer aannemen en/want ben JIJ degene waarmee niet te argumenteren valt (met kans op succes).
  Wat heeft het voor zin om naar aperte onzin van een gunea pig te luisteren immers……..

Geef een antwoord