HET KLEMMENDE HARNAS VAN TABOES VAN CAFE WELTSCHMERTZ: DE WAARHEID MAG NET WORDEN GEZEGD

FASCINEREND INTERVIEW MET ADVOCAAT SVEN HULLEMAN OVER DE RECHTSTAAT, MAAR DE WAARHEID MAG NIET WORDEN GEZEGD * CAFE WELTSCHMERTZ WERKT OOK MET BLACKLISTS VAN MENSEN DIE NIET MOGEN KOMEN

Sven Hulleman, bekend als ‘financieel activist‘, is een begenadigd spreker. Misschien wel de beste die ik ken. In deze video komt hij juist terug van het ‘begraven van de rechtstaat’. Rechters zijn tegenwoordig living dead, zombies, die zich zonder enig gevoel voor redelijkheid, billijkheid en menselijkheid als vampiers op argeloze en kwetsbare burgers storten om hun leven te verwoesten op basis van ‘dodelijke’ wetten en regels die ‘democratisch tot stand zijn gekomen’. Briljante punten van Hulleman! Maar het probleem is dat hij weigert de waarheid in volle glorie te benoemen en die waarheid is natuurlijk dat het allemaal nog veel verder gaat. De rechtstaat is zelf crimineel geworden. En de naam die absoluut genoemd had moeten worden ontbreekt: Joris Demmink. Hij is de man die tijdens de decennia van zijn ‘bewind’ alles wat in Nederland in eeuwen is opgebouwd heeft afgebroken en kinderverkrachters, plunderaars, criminelen en sadisten op zowat elke positie heeft geplaatst van enig belang. Bizar is ook dat Hulleman geen enkele concrete zaak noemt die de criminalisering van onze rechtstaat aantoont: Marianne Vaatstra, Schiedammer Parkmoord, Romy en Savannah, Baybasin, Chipshol, Westenberg, etc. etc. Dat is blijkbaar allemaal taboe -helemaal opmerkelijk omdat Cafe Weltschmertz wel een uitzending heeft gemaakt over de zaak-Baybasin. Zou Hulleman dat niet weten? Dit alles klemt des te meer daar wij hebben vernomen dat Cafe Weltschmertz werkt met ‘zwarte lijsten’ van mensen die nooit in de show mogen komen omdat ze ‘besmet’ zouden zijn of ‘systeem-gevaarlijk’.
Het is altijd hetzelfde liedje in Nederland: alles moet altijd ‘algemeen’ blijven, nooit mogen concrete zaken worden genoemd want dat ligt ’te gevoelig’. Journalistiek is de benadering van Cafe Weltschmertz een ramp, want nu lijkt het net alsof de zaak-Baybasin ‘op zichzelf staat’ en geen symptoom vormt van de door Joris Demmink geheel vercriminaliseerde rechtstaat. Hulleman had nu juist door het noemen van al die zaken waarin Justitie en de rechterlijke macht evident frauderen, zich crimineel opstellen en te kwader trouw zijn kunnen laten zien wat er werkelijk aan de hand is. Maar ja…. hij is advocaat he?

5 Replies to “HET KLEMMENDE HARNAS VAN TABOES VAN CAFE WELTSCHMERTZ: DE WAARHEID MAG NET WORDEN GEZEGD”

 1. De forensische psychologie bevestigt hierbij, dat psychopaten (deze monolitische ‘mindset’ verandert over de generaties niet en de “individuele” verschijningsvorm doet niet ter zake) ongeveer zo “tikken”:

  ———————–
  Congress aren’t fools – they’re EVIL.

  You see, Congress knows they’ve spent us into Bankruptcy and – as a mathematical certainty – there’s no way to service or get out of the debt they’ve gotten us into. So what they need is “Debt Forgiveness.” But the ONLY way that a sovereign country the size of ours can get debt forgiveness is through WAR. When everything here in our country is literally smashed to hell’ when millions are dead, only THEN will the bankers and investors realize they have no hope of ever collecting the money that’s owed, and only then will they “forgive” the debt. That’s Congress’ plan . . . and the Russia Sanctions Bill is how they achieve it:

  By getting millions of us killed (in the most horrible ‘pure evil’ insane ways YOU can’t even begin to imagine…..: DSR).

  And if this “cunning” plan somehow fails, they will go around it and try something else.

  They will, like a killer robot, never stop.

  TESTEN EN UITNEMEN voor het te laat is!!!

 2. Totaal (!) onverantwoordelijke (want moreel debiel…..probeer het je voor te stellen) schuldenbergen en uiteindelijk de kenmerkende ROKENDE PUINHOPEN.

  Dat is waar liefdeloos ‘dead inside’ je -met verleidelijke ‘dolce vita soothing voice and mask of sanity’- steevast naartoe brengt.

 3. Joris Demmink is -voor ingewijden- slechts een van de symptomen van het aanstellingsbeleid van de SS psychopaat en hoogverrader Prins Bernhard en de USA ‘deep state/political psychopath’ gruwelmoordenaars van Dresden, waardoor democratie is geperverteerd tot UITSLUITEND extreem glibbergladde, kenmerkende DEKMANTEL ten dienste van deze moreel debiele (= onverbeterlijke!!!) “Übermenschen”.

 4. Mooi toegelicht.
  Al hun programma’s zijn inderdaad propaganda bevestigend.
  Aldus Café Weltsmertz: Pedofielen bestaan niet, chantage bestaat niet, Snuff films bestaan niet, politie vangt boeven, Marc Rutte is hetero en journalisten werken nooit voor de gestapo.

Geef een antwoord