‘HET KOMT NIET MEER GOED MET TWAN’ ZEGT NU ZELFS DE HILVERSUMSE SWAMP.. MAAR ER IS HOOP! EEN NIEUWE STORMY!

EEN GODSGESCHENK VOOR DE GEPLAAGDE TWAN ‘1 MILJOEN’ HUYS: EEN NIEUWE STORMT DANIELS * EX-TRUMP CAMPAIGN STAFFER FILES SEXUAL MISCONDUCT LAWSUIT AGAINST PRESIDENT * ZIJN DE ONDERHANDELINGEN VAN TWAN MET ALVA JOHNSON AL GEOPEND? * TWAN, HET NEDERLANDSE VOLK SCHREEUWT OM ALVA! GEEF ONS ALVA!

Twan Huys presenteert nu al een half jaar zijn eigen late night talkshow en de kijkcijfers zijn nog altijd abominabel. Dinsdag trok Huys 197.000 kijkers. De dag ervoor waren het er nog minder met 193.000. De enige dag waarop RTL late night met Twan Huys wel redelijk scoort, is op vrijdag na The voice of Holland. Afgelopen week bleven 514.000 mensen hangen na de talentenjacht. Dat betekent helaas ook dat meer dan een miljoen mensen wegzapten na The voice. De vraag is hoelang Twan nog door mag gaan van RTL. Aldus Televizier. In dat half jaar mijdde ’topjournalist’ Huys elk onderwerp met enige relevantie of inhoud en bracht louter criminelen, pedofielen, cokesnuivers en hoeren -behalve natuurlijk Stormy Daniels, zijn claim to fame als talkshowhost. Maar en zijn nu nieuwe kansen! Nieuwe Stormy’s dienen zich aan! Grijpt Twan deze kans? Stay tuned!

4 Replies to “‘HET KOMT NIET MEER GOED MET TWAN’ ZEGT NU ZELFS DE HILVERSUMSE SWAMP.. MAAR ER IS HOOP! EEN NIEUWE STORMY!”

 1. Zelfs 193.000 kijkers zijn er nog altijd 192.500 meer dan jouw publiek, Micha. kun je nagaan.

  Verder ging het bij Stormy om consensual seks, en hier om seksueel misbruik. Best belangrijk dat mensen onderscheid maken tussen die 2 dingen. En veelzeggend wanneer mensen dat onderscheid niet kunnen maken.

  1. Erg grappig dat je mij als stand alone stapelbedder op een lijn zet met Twan ‘1 miljoen’ Huys!!! Dank voor het compliment! In the meantime is het overduidelijk dat mijn website meer invloed heeft op Nederland dan de peperdure maar compleet falende show van RTL!

   1. Ik zette je dan ook niet op een lijn, maar op interpoleerde je op 0.259% van die lijn.
    Fijn dat je invloed ‘overduidelijk’ is. Het was nog niemand opgevallen.

Geef een antwoord