HEY BOEREN, ALS JULLIE WOENSDAG ‘OP BEZOEK GAAN’ BIJ HET RIVM VERTEL ZE DAN OOK DAT ZE MOETEN STOPPEN MET HUN DODELIJKE VACCINATIE-PROPAGANDA!

ZOWEL DE WHO ALS UNICEF GEVEN NU TOE DAT VACCINATIES NIET BESCHERMEN TEGEN ZIEKTES, MAAR DEZE ZIEKTES JUIST VERSPREIDEN! * DWING DE CORRUPTE MASSAMOORDENAARS VAN HET RIVM WOENSDAG DAT TE ERKENNEN EN EIS DAT ZE OGENBLIKKELIJK STOPPEN MET DE DODELIJKE VAXX-PROPAGANDA IN OPDRACHT VAN DE BILDERBERGERS EN DE NWO!

Met hoeveel trekkers ze komen, kan Marc van den Oever van de actiegroep Farmers Defence Force niet zeggen. Maar dat Bilthoven zich op kan maken voor een boereninvasie, staat volgens hem vast. ,,Als de mannen rijden, laten ze zich niet tegenhouden.” Boze boeren kondigden gisteravond aan dat ze komende woensdag opnieuw met trekkers willen gaan protesteren in Den Haag. Op weg naar het Binnenhof willen ze langs bij rijksgezondheidsinstituut RIVM aan de Antonie van Leeuwenhoeklaan in Bilthoven. LEES VERDER BIJ HET AD

Eén reactie op “HEY BOEREN, ALS JULLIE WOENSDAG ‘OP BEZOEK GAAN’ BIJ HET RIVM VERTEL ZE DAN OOK DAT ZE MOETEN STOPPEN MET HUN DODELIJKE VACCINATIE-PROPAGANDA!”

  1. Bij het perverse ministerie van Infrastructuur en Milieu van o.a. us Camielleke, zouden ze ook de deur eens moeten platrijden en dan met de hooivorken naar binnen om de narcistische stempelaars eruit te drijven.
    Helaas weten boeren niet hoe belangrijk diep kuis verrot het daar is: een van de normale staat bedreigendste kankergezwellen van PB BV.

Geef een antwoord