HIERTEGEN DEMONSTREREN WE OP 30 MEI: MOORDENDE EN SADO-VERKRACHTENDE LEIDERS VAN DE ‘ELITE’

STUNNING: DE ‘SUPERGETUIGE’ UIT DE MARIANNE VAATSTRA-ZAAK DUIKT WEER OP EN BLIJKT AL TWEEENEENHALF JAAR EEN VIDEO OP YOUTUBE TE HEBBEN STAAN WAARIN ZE HET HELE VERHAAL NOG EENS VERTELT * MICHA: ‘TOEN IK DIT VERHAAL 10 JAAR GELEDEN VOOR HET EERST HOORDE GELOOFDE IK 10%, MAAR NU NA DE ONTHULLINGEN OVER EPSTEIN, ANDREW EN ALLE MOORDPARTIJEN A LA ROMY, SAVANNAH, RUBEN, JULIAN, ANASS EN DASCHA IS DAT GESTEGEN NAAR 80%’ * FILES ROL * FILES KLOL

Eén reactie op “HIERTEGEN DEMONSTREREN WE OP 30 MEI: MOORDENDE EN SADO-VERKRACHTENDE LEIDERS VAN DE ‘ELITE’”

 1. Ach, zullen we Wim Dankbaar maar weer eens aanhalen? Minstens zo gek als Kat, maar pakt tenminste nog wel eens de telefoon.

  Van: Wim Dankbaar [mailto:[email protected]]
  Verzonden: zaterdag 10 februari 2018 18:40
  Aan: ‘henry van engelen’
  Onderwerp: RE: Het interview met Annemarie van Blijenburgh

  Henry,

  Waar heb je dat interview gezien? Staat het nog ergens op het Internet? Ik heb dat interview inderdaad gedaan, vooral omdat ik daarvoor al zeer sceptisch was over haar claims.

  Annemarie van Blijenburgh is zwaar psychisch gestoord. Niets van wat ze fantaseert is waar. Alles wat ik kon checken bleken volledige fabels. Keihard bewijsbare fantasie. Uiteraard heb ik ook met de eerzame gebroeders Van Korlaar gesproken. Je zal maar zo’n moeder hebben als kind.

  Kevin Annett is een zo mogelijk nog een grotere oplichter.

Geef een antwoord