HOE GROOT IS DE PANIEK BIJ DE PEDOFIELEN, DE BILDERBERGERS EN DE NWO?

MENSEN, MICHA DOET OPNIEUW EEN BESCHEIDEN OPROEP OM FINANCIEELE STEUN NU BIJ VOOR JULLIE AAN HET WINNEN IS OP WERKELIJK ALLE DENKBARE FRONTEN * VRAAG HET REKENINGNUMMER VAN ONZE STICHTING OP VIA [email protected] * MICHA HEEFT DE BUIT BINNEN ALS ER 25 MENSEN ZIJN DIE ELKE MAAND 25E WILLEN OVERMAKEN

7 Replies to “HOE GROOT IS DE PANIEK BIJ DE PEDOFIELEN, DE BILDERBERGERS EN DE NWO?”

 1. Nou in Den Helder is men hard bezig het imago van pedo stad op te poetsen. Wat zouden we toch zonder Huffnagel, Schuiling & Co moeten?

  “Het klopt dat Den Helder een slecht imago heeft, maar op dit moment vindt er een enorme gebiedsontwikkeling plaats in samenwerking met de gemeente, de marine en het Marinemuseum”

  Volgens citymarketeer Frits Huffnagel moet de stad er echt alles aandoen om mensen ervan te overtuigen dat Den Helder aantrekkelijk is om naartoe te gaan. “Het waait er altijd en het is slecht bereikbaar. Je moet mensen echt verleiden.”
  https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/4728541/koud-ver-en-saai-burgemeester-wil-den-helder-op-de-kaart-zetten

  1. Hoe je van een stukje over gebiedsontwikkeling van Den Helder terechtkomt bij ‘pedostad’ mag Joost weten. Conclusie: draadje los bij Analyze.

 2. Dag idioot Micha. Er zijn geen 25 mensen die je iedere maand 25 euro toewerpen.
  Misschien moet je bij je zoon Marius om financiële ondersteuning gaan bedelen? Je weet wel, die zoon die zich reuze actief inspant om Timmermans aan de macht te helpen in Europa en de EU?

 3. Micha Kat heeft het wel heel erg vaak over paniek. Zou dat een reflectie zijn van zijn eigen gedachten? Ondertussen heeft Mark Rutte er een extra zetel bij in het EP door de Brexit, Staat Macron vrijwel gelijk met Le Pen (die verloor ten opzichte van 2014) en zijn eurosceptische partijen fors in de minderheid. Jammer Kat, maar je opportunistische keuzes voor de vijanden van het redelijke denken, brengen je weinig goeds. En ondertussen maar bedelen om geld. Waar blijven die miljoenen waar je zo zeker van was eigenlijk?

 4. Als uw enige bewijs voor fraude/paniek/iets anders is dat niet degene die u steunt hebben gewonnen, dan is dat wel erg mager. Maar wie ben ik? In uw ogen niet meer dan een ‘betaalde pedo-trol’ toch?

  Wel ik kan u uit de droom helpen: Gelukkig niet. Dan zou ik verplicht dagelijks al die vage redenaties moeten lezen en horen.

Geef een antwoord