HOOGSTE RECHTER VS CORRUPT, CRIMINEEL EN PEDO -NET ALS MICHA AANTOONDE VOOR DE COMPLETE RECHTERLIJKE MACHT IN NEDERLAND!

LEES HIER HOE MICHA DE HOOGSTE RECHTER VAN NEDERLAND MAARTEN FETERIS EXPOSTE ALS CORRUPTE CRIMINEEL * STEUN MICHA, THE LAST REPORTER STANDING!

2 Replies to “HOOGSTE RECHTER VS CORRUPT, CRIMINEEL EN PEDO -NET ALS MICHA AANTOONDE VOOR DE COMPLETE RECHTERLIJKE MACHT IN NEDERLAND!”

  1. Mijn non food koop ik tegenwoordig bij een informele buurtkruier ergens onder in een garagebox waardoor ik tegelijkertijd volautomatisch mijn voordeel behaal omdat 99% van zijn/haar koopwaar van een vrachtwagen schijnt te zijn gemieterd. Mijn vlees, groente & aardappels haal ik daarnaast volledig bij de boer op het plattenland. DIT SOORT VAN vernederingen uitgevreten door ingehuurde ISIS vluchtelingen bij Albert H. zal er voor mij dan ook echt nooit meer in hoeven te gaan?! ECHTER VOOR COLABORERENDE N.S.B.-prostituees is er nog maar EEN REMEDIE

  2. Het is van het hoogste belang dat ambtenaren en politici niet op persoonlijk niveau = fundamenteel corrupt/persoonlijkheids-gestoord zijn.
    Als we niet testen, weten we niets.
    In een (psycho)pathocratie, is de sterke arm plots BEVREEMDEND “missing in action” wanneer het op aanpak van dergelijke gestoorden op (wederrechtelijk ingenomen) sleutelposities van de macht aankomt.
    Dat komt omdat de sterke arm volgepropt zit met politiek correcte konten-kussers, die hun eigen hachje steeds véél belangrijker vinden dan het ECHTE algemeen belang dat zij normaliter/in een gezonde overheids-administratie (aldus be-edigd, maar een narcist of psychopaat zegt dat zoals bekend in werkelijkheid helemaal niets) geacht worden te dienen.

Geef een antwoord