HORROR: DE NAAM VAN DE FRAUDERENDE EN NIET-BEEDIGDE PEDO-RAADSHEER DIE EEN KIND UIT HUIS LIET PLAATSEN BLIJFT GEHEIM

EXTRA: LEES HET STUK OVER MAUD OORTWIJN OP NIBURU.CO * WIE INFO HEEFT OVER MAUD MELDDE ZICH HIER (VIA DE CONTACTFUNCTIE) OF BIJ NIBURU.CO

GERT-JAN SEGERS VAN DE CHRISTENUNIE LAS DIT BERICHT, BELUISERDE HET FRAGMENT, GLIMLACHTE EN WIST DAT HET GOED WAS: DAG 3 VAN RUTTE-III

[wp_ad_camp_1]

VERBIJSTEREND: DE ADVOCAAT DIE DE ZAAK TERUGVERWEZEN HEEFT GEKREGEN KAN EN WIL DE NAAM VAN DE FRAUDERENDE NIET-BEEDIGDE PEDO-RAADSHEER NIET NOEMEN * LUISTER HIER NAAR HET GESPREK DAT MICHA HAD MET CASSATIE-ADVOCAAT MR. JAN WOUTER ALT [10 Oct 2017 14:28 Outgoing] * IEDEREEN MOET NU IN ELKE ZAAK EISEN DAT BEWIJZEN WORDEN OVERLEGD DAT DE BETREFFENDE RECHTERS ZIJN BEEDIGD * MICHA GAAT DAT ZEKER DOEN IN KOMENDE RECHTZAKEN ZOALS DE MICHA-CLAIM OP 7 NOVEMBER (HOF DEN BOSCH)

4 Replies to “HORROR: DE NAAM VAN DE FRAUDERENDE EN NIET-BEEDIGDE PEDO-RAADSHEER DIE EEN KIND UIT HUIS LIET PLAATSEN BLIJFT GEHEIM”

 1. Ik zou een psychopatentest eisen.

  Je wilt toch niet het risico lopen op waarheidsvinding e.d. door een psychopaat, al dan niet met pedofiele comobiditeit?

 2. IEDEREEN MOET NU IN ELKE ZAAK EISEN DAT BEWIJZEN WORDEN OVERLEGD DAT DE BETREFFENDE RECHTERS ZIJN BEEDIGD.
  ——————–
  Ja door en bij PB BV, net als psychopaat Prins Bernhard bij de SS.

  Dan zit je pas goed!

 3. Wat is dit nou weer voor gekkigheid. Maud zegt dat jij van AIVD bent en je maakt je opeens om haar zorgen. Nou ik kan je vertellen dat ze gewoon twittert, gebruikelijke onzin/belachelijk makerij.

 4. Wat een nivo weer. Kat die verwijst naar Niburu die op zijn beurt Kat aanhaalt over Oortwijn. Even contact zoeken met haar via de private message op haar site is er niet bij.

  Dat verhaal over Bangkok verandert trouwens ook iedere keer weer. Het begon met een Nederlandse minister die zij daar gezien zou hebben. Elke keer werden er weer andere namen bij verzonnen. Inmiddels heeft ze er prins Maurits en (bijna 100% zeker) Bernard jr van gemaakt.

Geef een antwoord