3 Replies to “HORROR: DEMMINK CONTROLEERT FORUM VOOR DEMOCRATIE VIA HIDDEMA”

  1. Hiddema vat het hier perfect samen; een zaak die uit niks meer dan verhalen bestaat is geen zaak. Want hoeveel fantasie de complotters aan de dag kunnen leggen bij het samenstellen van die verhalen zonder ook maar één spat van bewijs, daarvan getuigt deze site van überfantast Micha Kat!!

  2. Het zgn. klootjesvolk lijkt steeds voluit in de op ze inspelende biologerende charme (de ‘mask of sanity’) van dergelijke onherkend geïnfiltreerde psychopaten te trappen.

    Ze wilden eertijds bij afschaffing van het ook reeds bijzonder merkwaardig in de standenmaatschappij omhoog geklommen “konings”huis Van Nassau Oranje, als eerste president van de Volksrepubliek Nederland:

    ***JOSEPH LUNS***.

    Van het Nederlandse volk moet je het dus helemaal niet hebben: Dat is (door eeuwenlange psychopathische ‘gaslighting’ en eigen slechte neigingen) totaal de weg kwijt en op weg om door hun geliefde hoogverraderlijke SS psychopaat en zijn USA/GB CIA/MI6 en latere “goede Bilderberg vrinden” (nu een soort grensoverschrijdend nagelaten netwerk van psychopaat Bernhard vormend) vervangen te worden door anti-christelijke moslims.

    “Het interesseert mij geen bal, ik ga zo de moskee in”…….aldus een diep gelovige Bernhard.

Geef een antwoord