HORROR: FAKE-NEWS EN PROPAGANDA-SITE ADVOCATIE.NL MEDE SCHULDIG AAN VERWOESTING RECHTSTAAT

ADVOCATIE.NL ONTSLOEG MICHA IN 2011 WEGENS TE VEEL WAARHEID EN BEGON HEM VERVOLGENS TE DEMONISEREN * ADVOCATIE.NL MAAKT PROPAGANDA VOOR EEN RECHTSTAAT WAARVAN HET ZELF WEET DAT DEZE TOTAAL CORRUPT EN CRIMINEEL IS * DE SITE WEIGERT MICHA TE INTERVIEWEN OVER DE ZAAK-WESTENBERG EN PROBEERT DEZE PRO-WESTENBERG TE SPINNEN * IN 2009 TOEN DE SITE (MET MICHA) NOG DE WAARHEID BRACHT HAALDE ADVOCATIE DE TREKKER OVER IN DE ZAAK-WESTENBERG

[wp_ad_camp_1]

De hoofdredacteur van Advocatie.nl Lucien Wopereis moet nu in opdracht van de het Ministerie van Veiligheid en Justitie de ‘schade’ voor de rechterlijke macht in de zaak-Westenberg zo veel mogelijk zien te beperken. Dat de zaak-Westenberg de site onder leiding van Micha de best gelezen artikelen uit de geschiedenis heeft opgeleverd, speelt in het Demmink-tijdperk van fake news geen enkele rol meer. In bovenstaande video zien we hoe Wopereis de criminele ex-topman van Allen & Overy en huidige MinKlas Grapperhaus (het kantoor dat Westenberg meer dan 10 jaar lang verdedigde met leugens, list, bedrog en intimidatie) probeert wit te wassen van zijn delicten zoals die waarvoor hij komende week terechtstaat voor de tuchtrechter. Door stelselmatig en willens en wetens de waarheid te verkrachten en propaganda te bedrijven voor een rechtstaat die bewezen crimineel en corrupt is, draagt Advocatie.nl bij aan de vernietiging van Nederland.

3 Replies to “HORROR: FAKE-NEWS EN PROPAGANDA-SITE ADVOCATIE.NL MEDE SCHULDIG AAN VERWOESTING RECHTSTAAT”

  1. Die Zegveld is finaal gezakt voor de feilloze “Dresden-test” evenals v/d Plas.

    Niet zuiver op de graat dus en vermoedelijk narcistisch gestoord ‘of sorts’.

  2. De advocatuur dient “de koning” en als zodanig acteert heel pragmatisch de kleinzoon van een SS psychopaat geruggensteund door de gruwelmoordenaars van Dresden (waarvan Winston Churchill professioneel geïndiceerd is als, eertijds als zodanig onherkende, psychopaat).

    Dat riekt niet naar ridderschap een democratische rechtsstaat (oeps….) waardig, maar naar baatzucht en viezepoeperij inderdaad.

Geef een antwoord