HORROR: GEEN NL-MSM MEDIUM TOONT HET INTERVIEW MET BRETT KAVANAUGH

COMPLETE MSM KIEST DEMONSTRATIEF PARTIJ VOOR DE PIZZAGATERS * AD NOEMT HET INTERVIEW WEL MAAR LAAT IN PLAATS DAARVAN BEELDEN ZIEN VAN DE VOORDRACHT * GEEN MEDIUM OF COLUMNIST NEEMT HET OP VOOR KAVANAUGH * TELEGRAAF NOEMT GEEN ENKEL FEIT PRO-KAVANAUGH ZOALS DAT ALLE ‘GETUIGEN’ ALLES ONTKENNEN * GELAUFF ZWIJGT VOLLEDIG

5 Replies to “HORROR: GEEN NL-MSM MEDIUM TOONT HET INTERVIEW MET BRETT KAVANAUGH”

  1. Zo makkelijk gaat dat bij Kat: als deze beschuldigingen waren geuit tegen een of andere Democraat, dan waren ze natuurlijk waar geweest, nu het het iemand uit het Trump kamp betreft zijn ze uiteraard niet waar.

  2. Kat valt nogal door de mand als grote bestrijder van seksueel misbruik. Jaren liep hij achter onterechte beschuldigingen van Demmink aan en de eerste de beste viespeukerige Amerikaan sluit hij in de armen. Wat een armoede

    1. Het ene heeft in dit geval niks met het andere te maken. De dame in kwestie doet een valse beschuldiging op basis van een politiek gekleurde intentie: iemands benoeming tegenhouden, want die is politiek gezien onwenselijk. Dat een journalist dit soort politieke manipulaties niet doorheeft, terwijl het voor de rest van de wereld zonneklaar is, pleit niet erg voor zijn intelligentie.

  3. Psychopaten liegen onmeetbaar met een polygraaf/leugendetector omdat ze proactief (‘pure evil’) liegen alsof ze de waarheid spreken.

    In dit soort gevallen: A beweert zus en zo, B beweert het tegendeel en er staan psychopathische belangen op het spel, moet (beter proactief natuurlijk!!!) als men waarheidsvinding serieus neemt en dit niet als gladde psychopathische dekmantel ziet, zoals voor bijv. de “rechtspraak” in psychopathocratie Prins Bernhard BV, een moderne psychopatentest worden toegepast.

    Als A geen psychopaat blijkt en B wel, dat weet de wie de WARE ‘culprit’ is, die bijv. iemand tracht zwart te maken of anderszins ijskoud PROACTIEF te beschadigen of te bestelen/beroven (evt. van het leven).

Geef een antwoord