HORROR IN HOLLAND: KLOPJACHT OP DE ‘BABY-MOORDENAARS VAN HET NIEUWE SCHEVENINGSE BOS’

EXTRA! NU OP NRCOMBUDSMAN: VILLAMEDIA DURFT GEEN VIDEO TE BRENGEN VAN DE UITREIKING VAN DE ENEMY OF THE PEOPLE-AWARD 2018 WANT ER KWAM GEEN HOND OPDRAVEN!

JORIS DEMMINK EN RENE KIERS, DE VOORZITTER VAN HET KANTOOR VAN DE LANDSADVOCAAT DAT EEN CENTRALE ROL SPEELDE BIJ DE CRIMINALISERING VAN MICHA ZIJN GEIDENTIFICEERD ALS TWEE VAN DE ‘BABYMOORDENAARS VAN HET NIEUWE SCHEVENINGSE BOS’ * OOK DE VADER VAN LISA WAS WAARSCHIJNLIJK AANWEZIG * WAS WABEKE ER ZELF OOK BIJ? * STERKE VERDENKINGEN TEGEN EX-RECHTER HANS WESTENBERG EN VOORMALIG VICE-PRESIDENT VAN DE HOGE RAAD FOKKENS -DIE THANS NOG STEEDS BEZIG IS MET HET ‘ONDERZOEK’ NAAR PEDO-EN SADO-WANTOESTANDEN BINNEN HET OM * BRONNEN: ‘FOKKENS MET DEMMINK OP MISBRUIK-‘VAKANTIE’ IN THAILAND’

2 Replies to “HORROR IN HOLLAND: KLOPJACHT OP DE ‘BABY-MOORDENAARS VAN HET NIEUWE SCHEVENINGSE BOS’”

  1. Bij (bijna) elke babymoord verbind u er automatisch Demmink aan. Sinds wanneer heeft hij het alleenrecht om baby’s te doden? Als hij dat al ooit heeft gedaan.

    Met alle respect.

  2. Micha, zoek hulp. Neem je pillen. Je zit op een kamertje in een goedkoop hostel in Ierland en vult allerlei namen in terwijl je deze zaak helemaal niet kent. En maar klagen over iemand die dingen over jou weet te verspreiden. Echt, kijk in de spiegel, kom naar Nederland, zit je straffen uit, betaal je schulden af en maak nog wat van je leven. Dit is een doodlopende weg.

Geef een antwoord