HORROR IN SEKS-, VAKANTIE- EN HUWELIJKS-‘PARADIJS’: 7E AMERIKAANSE DODE, OOK NEDERLANDS STEL ‘KOMT OM’ IN DOMINICAANSE REPUBLIEK, TOTAL BLACKOUT MSM

IN OKTOBER 2017 STIERF EEN NEDERLANDS BRUISPAAR IN DE DOMINICAANSE REPUBLIEK EEN HORROR-DOOD DIE NIET ANDERS KAN EN MOET WORDEN GEZIEN ALS IN RELATIE MET DE HUIDIGE GOLF ‘MYSTERIEUZE STERFGEVALLEN’ * ZEVENDE AMERIKAANSE DODE ONTHULD * DE FBI IS INMIDDELS INVOLVED * ALLES WIJST NU OP DE MINIBARS IN DE HOTELKAMERS WAAR ‘OPEN FLESSEN’ STONDEN * NL-MSM: TOTAL BLACKOUT * ZIJN ZE OMGEKOCHT DOOR DE TOERISTEN-MAFIA DAAR OF WORDEN ZE GECHANTEERD OMDAT DE SEKS-PARADIJSEN BESCHIKKEN OVER ‘GEVOELIGE HAAGSE INFO?’ * WAAROM WORDT DE DOOD VAN JEROEN EN MICHOU UIT VOORBURG IN DE CORRUPTE NL-PEDO-MEDIA EEN GEVOLG GENOEMD VAN VERGIFTIGING MET ‘CIGUATOXINE’ MAAR HOREN WE DAAR NIETS OVER BIJ DE AMERIKAANSE DODEN? * HET OM EN HET NFI ZIJN INVOLVED: ENORME RED FLAGS!

In de zaak waarbij het pasgetrouwde stel Jeroen (31) en Michou (28) Venema uit Voorburg omkwamen door vergiftiging met ciguatoxine, blijkt geen opzet in het spel te zijn. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM). Het stel overleed kort na elkaar tijdens een huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. Volgens het OM is het opvallend dat twee gezonde jonge mensen zo snel achter elkaar overlijden, waardoor ze de zaak uitgebreid zijn gaan onderzoeken. ,,Het paar is slachtoffer geworden van een ernstige voedselvergiftiging of een bacterie. Ook de eerder gesuggereerde visinfectie is een mogelijkheid. Welke bacterie het exact is geweest, is niet volledig vast te stellen.’’ De precieze doodsoorzaak blijft daardoor onduidelijk. Ook heeft de politie geen sporen van drugs of alcohol of andere stoffen aangetroffen.

Jeroen en Michou maakten een droomreis langs witte stranden. Maar na een excursie naar het ‘bounty-eiland’ Saona werd het pasgetrouwde koppel doodziek. De twee sloegen alarm toen de vrouw zich niet goed voelde. Ze vertelde de arts dat ze al de hele nacht ziek was. In de artsenruimte van het luxe resort Punta Cana waar zij verbleven verslechterde haar toestand snel. Het stel werd met een ambulance naar een privéziekenhuis gebracht. Onderweg overleed de vrouw. Aangekomen in het ziekenhuis verslechterde ook de medische situatie van de man (31). Behandeling mocht niet baten en hij is korte tijd erna ook overleden. Lokale artsen concludeerden dat het leek op een vergiftiging met ciguatoxine uit besmette vis. ,,Als je er snel genoeg bij bent, binnen een uur of vier, dan is dat nog te behandelen met het medicijn Manitol. Bij het echtpaar tastte het gif de long- en hartfunctie al aan”, meldde dokter César León tegen het dagblad. Eerder werd het autopsierapport gedeeld met de familie. Bij het onderzoek zijn onder meer alle betrokken artsen, politiemensen en medewerkers van het resort bevraagd. Ook is op de kamer van het echtpaar gekeken. Daarnaast onderzochten een patholoog en een toxicoloog van het Nederlands Forensisch Instituut de doodsoorzaak. Dit leverde geen aanwijzingen op voor een misdrijf.

2 Replies to “HORROR IN SEKS-, VAKANTIE- EN HUWELIJKS-‘PARADIJS’: 7E AMERIKAANSE DODE, OOK NEDERLANDS STEL ‘KOMT OM’ IN DOMINICAANSE REPUBLIEK, TOTAL BLACKOUT MSM”

 1. Inmiddels blijkt dat illegale drank de oorzaak is geweest van de recente incidenten.

  A Post reporter at one of the resorts noted the vodka in the room had a strange, potent smell resembling pure alcohol.

  Lawrence Kobilinsky, a forensic science professor at John Jay College of Criminal Justice in Manhattan, said the symptoms among some of the dead — including nausea, vomiting, diarrhea — were consistent with poisoning from methanol or pesticides.

  Methanol is a type of alcohol not safe for humans. It is regularly used as antifreeze.

  “Adulterated alcohol is usually methanol added to alcohol or just plain methanol, which is very, very toxic,” Kobilinsky said.

  https://nypost.com/2019/06/13/authorities-eyeing-bootleg-liquor-as-potential-cause-of-dr-tourist-deaths/

 2. Methode Mafkat: scharrel willekeurige berichten over dode toeristen op de Dominicaanse Republiek bij elkaar en koppel dat aan (liefst zo vaag mogelijk) ‘gevoelige Haagse info’. Waarom er dan Amerikanen moeten vermoord, mag Joost weten. De Mafkat weet het zelf blijkbaar ook niet.

Geef een antwoord