HORROR: NIEUWE HOOFDREDACTEUR NRC IS CHIEF CHEERLEADER VAN FRANS TIMMERMANS

ALLES WORDT IN GEREEDHEID GEBRACHT VOOR DE BESTIJGING VAN DE MH 17-CRIMINEEL OP DE TROON VAN EUROPA * TIMMERFRANS KRIJGT BIJ NRC ZIJN EIGEN PRIVE-CHEERLEADER IN DE TOTAAL CORRUPTE EN DOOR DE EU BETAALDE EN AANGESTUURDE RENE MOERLAND

AMSTERDAM – René Moerland wordt de nieuwe hoofdredacteur van NRC. Hij volgt Peter Vandermeersch op, die in september vertrekt. Moerland (49) is momenteel nog correspondent Europese Unie in Brussel voor NRC. Naast hoofdredacteur krijgt hij ook de functie van statutair directeur van NRC Handelsblad, nrc.next en nrc.nl. Moerland werkt sinds 2000 bij NRC, onder meer als politiek verslaggever in Den Haag, als correspondent in Parijs en als chef van diverse redacties. Hij leidde in 2015 de vernieuwing van nrc.next en de samenvoeging van de nrc.next-redactie met die van NRC Handelsblad. In 2016 was hij betrokken bij de nieuwe digitale en papieren strategie. Sinds september zit hij in Brussel.

3 Replies to “HORROR: NIEUWE HOOFDREDACTEUR NRC IS CHIEF CHEERLEADER VAN FRANS TIMMERMANS”

  1. Gap, je eigen zoon zit in het team van Frans Timmermans. Bijzonder om te zien hoe de zoon zijn eigen vader voorbijstreeft. Al kan dat al snel natuurlijk als je vader zo gek als een deur is.

Geef een antwoord