HUGO GAME OVER; MORGEN GAAT DEN HAAG PLAT EN WORDT HUGO GEARRESTEERD; ROBERT JENSEN, WILLEM ENGEL, SVEN HULLEMAN EN TOM ZWITSER ZITTEN JANKEND VAN ANGST ONDER HUN DESKS (MET WILDERS EN BAUDET)

FASCINEREND ALTIJD WEER HOE ALS HET ER ECHT OM GAAT SPANNEN DE KLOOF TUSSEN ECHTE VERZETSSTRIJDERS EN DE INFILTRANTEN/OPPORTUNISTEN/CONTROLLED OPPOSITION DUIDELIJK WORDT * DE BAL LIGT NU BIJ HET VOLK VAN NEDERLAND

2 Replies to “HUGO GAME OVER; MORGEN GAAT DEN HAAG PLAT EN WORDT HUGO GEARRESTEERD; ROBERT JENSEN, WILLEM ENGEL, SVEN HULLEMAN EN TOM ZWITSER ZITTEN JANKEND VAN ANGST ONDER HUN DESKS (MET WILDERS EN BAUDET)”

  1. Den Haag plat. Er zijn zegge en schrijve 40 gekkies komen opdagen, merendeel van Viruswaanzin. Wedden dat die malloot van een Raatgever er niet eens tussen stond?

  2. Wie op het volk bouwt/vertrouwt, bouwt/vertrouwt op modder……want in feite maken de massa’s het mogelijk (als gelegenheid bieders….of een soort helers….voor de dief), dat narcisten/psychopaten kunnen infiltreren en (op de door hen ‘beyond sick’ begeerde posities van MACHT & CONTROLE) komen én blijven bovendrijven.
    Deze ‘gullible fools’, psychopaten zijn kenmerkend extreem pragmatisch, stappen als het ware collectief eigenwijs in “de VW Kever van verleidelijk monster Ted Bundy” (probeer ze maar niet tegen te houden) …..en we weten hoe dat (helaas) afloopt: NIET GOED…..dan dooft het licht.
    Aldus het grootste probleem van de NORMALE forensisch psycholoog-pionier.

Geef een antwoord