IN AANLOOP NAAR REFERENDUM SLEEPWET 21-3: SLOOP BILDERBERG-KASJA IS BEGONNEN!

DOOR DE CORRUPTIE VAN HAAR POLITIEKE LEIDER ALEXANDER ‘APPARTEMENTJE’ PECHTOLD HEEFT KASJA ALLE GELOOFWAARDIGHEID SO WIE SO AL VERLOREN * GELDT HAAR SLEEPWET OOK VOOR PEDO-POLITICI MET GEHEIME APPARTEMENTEN?

WIJ VOORSPELLEN DAT BILDERBERG-MINISTER KASJA ‘NIEMAND HEEFT OP MIJ GESTEMD’ OLLONGREN NOG VOOR 21 MAART GILLEND VAN ANGST DE POLITIEK VERLAAT * KASJA WORDT NAMELIJK VOLLEDIG EXPOSED ALS EEN NWO-AGENTE MET MAAR EEN MISSIE: HET VOLK TERUGWERPEN IN SLAVERNIJ EN EEN EINDE MAKEN AAN ALLE GRONDRECHTEN * DIT MAAKT VAN KASJA EEN VAN DE GROOTSTE CRIMINELEN UIT DE GESCHIEDENIS * GAAT GEENSTIJL DIT VUURTJE VERDER OPSTOKEN OEKRAINE-STYLE?

AMSTERDAM – Thierry Baudet, voorman van Forum voor Democratie, doet aangifte tegen minister Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken). Dat liet hij via Twitter weten. Om 12.30 uur licht Baudet zijn aangifte toe tijdens een persconferentie in het Amsterdamse hotel De l’Europe, in het bijzijn van Theo Hiddema, die zal optreden als zijn advocaat. De minister betichtte Baudet vrijdagavond in een lezing van het betrekken van ras in het politieke debat. Zo weigerde hij een omstreden uitspraak van zijn Amsterdamse partijgenoot Yernaz Ramautarsing te veroordelen. Volgens Ollongren ’gaat Baudet verder waar de PVV ophoudt’.

7 Replies to “IN AANLOOP NAAR REFERENDUM SLEEPWET 21-3: SLOOP BILDERBERG-KASJA IS BEGONNEN!”

 1. De enige die gillend van angst is weggelopen bent u, Heer Kat
  —————-
  Aanbevolen bij ontmoetingen met (vreesloze) psychopathische mafkezen!
  Niet vol vertrouwen en behulpzaam instappen bij Ted Bundy of Marc Dutroux of (hoog in de boom geïnfiltreerde) Prins Bernhard……

 2. Psychopaten zoals de initiator van Bilderberg, fundamentele leugenaars en PROACTIEVE agressievelingen/lustmoordenaars, gaan verder waar anderen ophouden en…..’The law does not apply to them’.
  (Aspirant of Anwärter is is Duitsland overigens de laagste dienstgraad en niet zoiets als een gastlid die de boel eerst eens nader wil bekijken om daarna beter te kunnen beslissen of hij wel echt wil toetreden…..je zit er al in):

  Wel heeft Bernhard toegegeven dat hij aspirant-lid is geweest van de SA en de paramilitaire Schutzstaffel (SS). In zijn geautoriseerde biografie uit 1962 geeft hij toe dat hij het bruine uniform van de SA en het zwarte van de SS gedragen heeft.[12]
  Volgens Bernhard meldde hij zich aan om opportunistische redenen. Door zijn lidmaatschap zou hij als student zijn vrijgesteld van het afleggen van een politiek examen.

  ***Zo’n politiek examen heeft volgens de dissertatie van Van der Zijl nooit bestaan.***

 3. Hier nog iemand die verder gaat waar anderen ophouden:

  Nadat in 1996 RIOD-medewerker Gerard Aalders en historicus Coen Hilbrink bewijs voor zijn NSDAP-lidmaatschap presenteerden,[10] bleef hij volhouden zich nooit als lid te hebben aangemeld. Sinds 1 mei 1933 stond hij als lid ingeschreven.

 4. Stel dat Hiddema in 1911 in Duitsland geboren zou zijn. Dan zouden wij hem vast niet “in het clubje” naast Bernhard zur Lippe Biesterfeld en Reinhard Heydrich hebben kunnen aantreffen.

  Andere landen, andere tijden, andere zeden.

  Kwestie van een zich soepel/onverschillig aanpassende ‘mindset’!

 5. Ik vergeet de -voor sommigen “biologerend als Luns”- politiek correcte NSB-zoon Hiddema te noemen, waarbij de appel gelukkig vér van de boom gevallen is.
  Tóch nog een echte Nederlandse naam in deze opsomming.

  Aan Distels blijken dus toch (paarden)vijgen te kunnen groeien, i.t.t. wat de Bijbel beweert.

 6. Allemaal oude Nederlandse namen: Ollongren, Baudet en Ramautarsing.

  Hard hebben zij zich afgebeuld, om in deze contreien te redden wat er nog te redden viel en Nedetland te maken tot wat het, ondanks chronische, ruggenstekende anti-sociale, moordrobot-energieke tegenwerking van de Oranje onzichtbare hand gedurende eeuwen nog geworden is: USA/GB vazalstaat Prins Bernhard BV.

  Waarschijnlijk worden hun aangiftes wel in ontvangst genomen en gaat daar serieus naar gekeken worden door de psychopathocratie!

Geef een antwoord