IN DEZE 8 O’CLOCK RED PILL O.A.: IS DE ‘ONMOGELIJKE FRAUDE’ BIJ PELS RIJCKEN CONNECTED TO DE AFSCHUWELIJKE SEKS-GEHEIMEN VAN PRINS HENDRIK -DE MAN VAN HET RONDE HUIS?

2 Replies to “IN DEZE 8 O’CLOCK RED PILL O.A.: IS DE ‘ONMOGELIJKE FRAUDE’ BIJ PELS RIJCKEN CONNECTED TO DE AFSCHUWELIJKE SEKS-GEHEIMEN VAN PRINS HENDRIK -DE MAN VAN HET RONDE HUIS?”

  1. Best maf dat je Huig Plug nog niet op jullie jewtube kanaaltje aan een pittige overhoring hebt geredpilt Kat? K’bedoel, hij debiteert zoveel overeenkomstige zaken die jouw agenda tot aan de maan zouden doen katapulteren, maar tot nu toe geef je de klokkenluider waarmee je volgens mij zeer zinnige content zou kunnen produceren geen enkele kans op virale samenwerking? Je zou er bijna egocentrische jodenstreken achter verwachten…

  2. Knevel valt nu echt door de mand: hij heeft Vrijland vorig jaar gemeld dat hij op Wikipedia zag staan dat Jeanine Antoinette Hennis-Plasschaert ook in Bodegraven op zijn school had gezeten. Luttele maanden later is het verhaal van Knevel ineens dat Hennis-Plasschaert is misbruikt. Wat zegt dat over zijn ‘herinneringen’ aan Van Dissel?

Geef een antwoord