IS ER WEL EEN VERDACHTE VAN DE MOORD OP ADVOCAAT DERK? OF LOOG DE DEEP STATE OOK DIT BIJ ELKAAR? *UPDATE*

NOG VERDACHTER: ER IS OOK NIETS BEKEND OVER EEN ADVOCAAT DIE DE ‘VERDACHTE’ VAN DE MOORD OP DERK BIJSTAAT * PARTNER ADVOCAAT DERK LID VAN DE ZWARTE MAFIA: ZIT ZIJ IN HET DEEP STATE-COMPLOT?

NA ALLE HERDENKINGEN, UITROEPEN VAN AFSCHUW EN VERKLARINGEN OVER ‘ONZE RECHTSTAAT DIE WORDT BEDREIGD’ (ER KWAM ZELFS EEN ‘MELDPUNT VEILIGHEID VOOR ADVOCATEN EN RECHTERS’) ONTBREEKT HET BELANGRIJKSTE IN DE MOORDZAAK-WIERSUM: DE VERDACHTE * NOG STEEDS HEEFT DE POLITIE GEEN ENKELE INFO GEGEVEN: IS ZOIETS OOIT EERDER VOORGEKOMEN? * ONZE TAKE: ER IS HELEMAAL GEEN VERDACHTE * ADVOCAAT WIERSUM WERD VERMOORD DOOR DE DEEP STATE OM DE AANDACHT AF TE LEIDEN VAN DE CRISIS ROND FEMKE HALSEMA

OOK DE MOORDZAAK-NICKY VERSTAPPEN KAN NIET VOOR DE RECHTER WORDEN GEBRACHT OMDAT ER EEN FAKE-VERDACHTE IS OPGEPAKT: HET IS AL BIJNA 2 MAANDEN MUISSTIL ROND JOS BRECH NA DE POTSIERLIJKE DESCENTE OP DE BRUNSUMMERHEIDE DIE WAS VERBODEN VOOR DE MEDIA

De strafzaak tegen het vermeend Mocromaffialid Gerel P. wordt overgeplaatst van de Rechtbank Rotterdam naar de Rechtbank Oost-Brabant. Dat heeft de rechter in Rotterdam vanochtend bepaald. ,,De weduwe van de onlangs geliquideerde Amsterdamse advocaat Derk Wiersum werkt op de Rotterdamse rechtbank en de rechter wil iedere zweem van partijdigheid uitsluiten’’, aldus een woordvoerder. Dit is het laatste ‘nieuws’ over een van de meest geruchtmakende moordzaken uit de Nederlandse geschiedenis, althans: dat zou het moeten zijn. Het is natuurlijk schitterend en hoogst bemoedigend dat ‘iedere zweem van partijdigheid’ wordt uitgesloten: respect, chapeau, champagne! Maar is het niet veel belangrijker voor Nederland de moord op Wiersum op te lossen? Wat dat laatste betreft is er helaas geen bemoedigend nieuws te melden. De verdachte die tien dagen geleden werd opgepakt blijft een schim: helemaal niets is over hem/haar/het (was het een drone?) bekend. Geen camerabeeld is beschikbaar. Vanaf de eerste seconde na de moord heeft de politie zo opzichtig geblunderd in de informatievoorziening (alles was gelogen: van de leeftijd van de dader tot en met het merk van de ‘vluchtauto’) dat je haast zou gaan denken dat hier opzet in het spel is. Waarschijnlijk is er helemaal geen verdachte. Welke andere reden kan er zijn dat de politie geen enkele informatie geeft?

2 Replies to “IS ER WEL EEN VERDACHTE VAN DE MOORD OP ADVOCAAT DERK? OF LOOG DE DEEP STATE OOK DIT BIJ ELKAAR? *UPDATE*”

  1. Er is één zonnestraaltje binnen Prins Bernhard BV:

    Het grote genie Alexander Pechtold is directeur van het CBR geworden om daar de problemen op te lossen.

    Zoals Godfried Bomans al stelde: Problemen verdwijnen, waar de kopstukken verschijnen…..

  2. Nederlandse rechters, advocaten en politiemensen kunnen niet worden vermoord. Die kunnen hoogstens terecht gesteld worden. De Nederlanders zijn gereduceerd tot belastingbetalers en consumenten. Ze worden bestolen en sluipenderwijs onteigend door de banken terwijl de politiek daarbij een oogje toeknijpt. Maar de vernedering is niet voldoende. Daarom gaan de Nederlanders na zorgvuldig te hebben nagedacht stemmen op politieke delinquenten om zichzelf en hun evennaaste nog verder de grond in te boren.

Geef een antwoord