5 Replies to “JORIS DEMMINK: MICHA’S RED PILL”

 1. Voor ik het vergeet, wil ik hierbij nog het voorstel doen, om de salarissen van de genieën van Kamp en Bussemaker kaliber, kortom van alle leden van de Regering en van de Staten-Generaal, die aan de lopende band met onvoorstelbaar briljante voorstellen komen, na het zingen van alle coupletten van het Wilhelmus, met 35% te verhogen, om hen niet allemaal op korte termijn naar het veel beter betalende Amerikaanse bedrijfsleven te zien vertrekken.

 2. Mag ik er nog aan toevoegen, dat er daadwerkelijk mensen zijn, die onze geliefde Vader des Vaderlands een weerzinwekkende massamoordenaar en bij de huidige stand van de forensisch psychologische wetenschap een hoogstwaarschijnlijke ECHTE psychopaat noemen, die men evenzogoed het koosnaampje Willem de Verschrikkelijke had kunnen geven.
  En alsof dat nog niet gek genoeg is, wordt ook nog beweerd, dat deze sublieme edelman geheel niet tot de hoge Duitse adel behoort, maar dat de oplichter uit een psychopathische oplichtersfamilie van vader op zoon stamt, die helemaal niet van adellijke oorsprong is en feitelijk niet eens van het kaliber van een laag adellijke Borgia bastaard, die door de psychopathische oplichter Machiavelli als rolmodel voor een prins wordt opgevoerd.

  Het moet toch niet gekker worden!

  Gelukkig wil de politiek, aangevoerd door de ongehuwde en kinderloze hr. Rutte, dat onze kinderen verplicht worden alle coupletten van het Wilhelmus van buiten te leren, teneinde de vanouds gezonde saamhorigheid onder de vertrouwde Oranje paraplu op verantwoorde en stabiele wijze te bevorderen.

  De optelsom van ware krankzinnigheid dusdoende totaal naar de prullenbak verwijzend.

  Dank daarvoor, dank, dank, dank!

Geef een antwoord