KAN EEN ROBOT OP DE STOEL VAN DE RECHTER ZITTEN? HORROR: GEHEIM CONGRES VAN RECHTERS BESPREEKT OP 28-9 DE ‘NUCLEAIRE OPTIE’

RECHTERS VAN VLEES EN BLOED WORDEN STEEDS PROBLEMATISCHER NU DE AGRESSIE VAN DE BURGER TEGEN DE SATANISCHE EN SADISTISCHE HORROR-UITSPRAKEN VAN DE ZWARTE MAFIA STEEDS VERDER TOENEEMT * ELK RESPECT VOOR DE CORRUPTE EN KINDERVERKRACHTENDE ‘MAGISTRATEN’ IS VERDWENEN EN DAAROM MOETEN ROBOTS HET NU GAAN OVERNEMEN

DEZE NACHTMERRIE VINDT PLAATS ONDER HET ‘DAGVOORZITTERSCHAP’ VAN 8 UUR JOURNAAL-ANCHORWOMEN ANNECHIEN STEENHUIZEN DIE ROND DE 30.000 EURO KRIJGT BETAALD, OOK VOOR PROPAGANDA OP DE JOURNAALS

[wp_ad_camp_1]

Achter driedubbel gesloten deuren en onder extreme bewaking vindt op 28 september te Utrecht de Dag van de Rechtspraak plaats. Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor een van te voren zorgvuldig geselecteerd publiek van corrupte en pedofiele magistraten. Over wat er besproken gaat worden lezen we dit: De Nederlandse rechtsstaat doet het internationaal gezien goed. Maar om dit te blijven doen is het noodzakelijk om niet door de toekomst te worden verrast. Welke nieuwe mogelijkheden bieden technologische ontwikkelingen als big data en artificial intelligence? Kan een robot op de stoel van de rechter zitten? Het was te verwachten. Rechters staan steeds meer bloot aan de woede en agressie van het volk dat ze in opdracht van de pp-elite plunderen, martelen en kleineren. Geen hond heeft meer vertrouwen in de kinderverkrachtende toga-criminelen. Dus moeten robots het rechtspreken stapsgewijs gaan overnemen. Kunnen de toga-criminelen 24/7 zuipen, vreten en naaien, want ze blijven natuurlijk wel allemaal in dienst. Nederland anno 2017. O ja. nog even iets over dat ‘de Nederlandse rechtstaat doet het internationaal gezien goed’. Dit bewijst dat de zwarte mafia in een levensgevaarlijke schijn-wereld van zelf-bedrog en zinsbegoochelig leeft en elk contact met de werkelijkheid kwijt is.

4 Replies to “KAN EEN ROBOT OP DE STOEL VAN DE RECHTER ZITTEN? HORROR: GEHEIM CONGRES VAN RECHTERS BESPREEKT OP 28-9 DE ‘NUCLEAIRE OPTIE’”

 1. Sommige reaguurders hebben teveel naar het NOS-Journaal e.d. gekeken en trappen nog steeds (onherstelbaar) voluit in de ‘Mask of Sanity’ van de (m.n. wanneer het voor hun ‘Oberteufel’ PB BV alias “de overheid” en -dus- henzelf heet onder de voeten dreigt te worden) onderkoeld kwaadaardig liegende toga-moordrobots van Prins Bernhard BV.

  Gelukkig hebben deze reaguurders vaak nicknames als Gekke-Eppo e.d. hetgeen duidelijk maakt, dat ze zich in werkelijkheid vergaand superieur wanen (aangezien mafkezen geneigd zijn om alles om te draaien).

 2. Om niet door de toekomst te worden verrast, kun je als psychopaat trouwens de geschiedenis vervalsen, zodat de bevolking het kompas kwijtraakt om veilig naar de toekomst te navigeren.

  Als je bijv. niet meer weet, dat Willem van Oranje ijskoud een deel van je zorgzame familie heeft afgeslacht en je je door deze geschiedvervalser pur sang o.a. laat wijsmaken dat deze psychopaat daarentegen een warmhartige “Vader des Vaderlands” is, dan wordt de toekomst voor (100% narcist) Willem van Oranje (als psychopathisch voorbeeld) bij wijze van spreken “minder verrassend”.

 3. Het is nog sterker: Het zijn al “moordrobots”.

  Een NORMALE, goed geïnformeerde en wakkere “gymnasiast” houdt het in die anti-sociale “cultuur” geen 3 maanden uit lijkt me.

  Psychopaten daarentegen, peunen daarin maar door als een opgevoerde kankercel in mensengedaante.

 4. Als het allemaal zo geheim is, waarom staat het dan open en bloot op hun website?

  Daarnaast is technologie en big data een serieus en belangrijk onderwerp dat tot veel discussie leid. Niemand weet waar het heen gaat en bespreekt de bijbehorende vraagstukken. Niet uit angst of zoiets, maar omdat het iets is waar wij als maatschappij mee te maken hebben.

  Ik weet inmiddels wel dat u van sensatie houd, maar u kunt ook overdrijven. Of u kunt zich voortaan gewoon inlezen in het onderwerp. Ook erg boeiend en van maatschappelijk belang.

Geef een antwoord