KAVANAUGH-THRILLER KRIJGT LAATSTE HOOFDSTUK DAT HITCHCOCK NIET HAD KUNNEN BEDENKEN

IS HET ‘SPOEDONDERZOEK’ VAN DE FBI DAT NU GAAT VOLGEN EEN POGING DE KLOOF TUSSEN DE DEMS EN DE REPS TE DICHTEN EN DUS EEN PUUR POLITIEKE MOVE? * OF IS HET EEN COMPLOT DOOR DE DEEP STATE DAT ALSNOG MOET LEIDEN TOT HET AFVOEREN VAN KAVANAUGH? * ALS KAVANAUGH HET NIET GAAT HALEN, IS DE STAATSGREEP DOOR DE DEEP STATE ALSNOG GELUKT -MAAR ZOU DE BURGEROORLOG OOK DIRECT EEN FEIT KUNNEN ZIJN

Het laatste nieuws in de zaak-Kavanaugh -de stemming on the Senate floor wordt een week uitgesteld waarbinnen een ‘limited’ FBI-onderzoek moet plaatsvinden- lijkt op een redelijke poging de kloof over deze zaak tussen de Dems en de Reps te dichten en aldus ‘de instituties’ (het SC, de Senaat) te redden. In deze interpretatie zou het neerkomen op een ‘save face’ voor de Dems -het is immers uitgesloten dat de FBI binnen deze week opeens met feiten komt die de zaak 180 graden kunnen omdraaien. Wat hier ook speelt, is dat het te gek voor woorden zou zijn als de FBI na alle anti-Trump manipulaties die aan het licht zijn gekomen in ‘Russia-gate’ nu opnieuw zou gaan liegen en bedriegen in opdracht van de Dems -als dat zou gebeuren zou de naam beter kunnen worden veranderd in DBI -Democratic Bureau of Investigation.

Maar we zijn bang dat het toch weer anders gaat lopen vanuit onze stelling dat de deep state Kavanaugh tegen wil houden, moet houden, tegen elke prijs. Daarom moet elke move in deze zaak in dat licht worden gezien. Nogmaals: waarheid en feiten spelen in dit proces geen enkele rol, dat hebben we al gezien -er komt nu een nieuw onderzoek na zes eerdere onderzoeken die niets opleverden en na een hearing van 9 uur waarin de positie van Kavanaugh alleen maar sterker is geworden. Het zou zomaar kunnen dat komende week nieuwe ‘feiten’ aan het licht komen die met zo’n power door de MSM (en De Volkskrant) de wereld in worden geslingerd, dat Trump cs overstag (moeten) gaan. Als dat gebeurd, is Trump vleugellam geworden en heeft de deep state de verkiezingen van 2016 alsnog gewonnen. Dan is namelijk ovderduidelijk aangetoond dat niet hij, maar Hillary uiteindelijk aan de touwtjes trekt. De base van Trump zal dit niet accepteren.

Geef een reactie