web analytics

KINDERVERKRACHTINGS- EN MARTEL-ORDE VAN CAMIEL EURLINGS HEEFT WEBSITE EN ADRES IN OLDENZAAL

RIDDERS VAN HET HEILIG GRAF IN INFOWARS-DOCU EXPOSED ALS DE MACHTIGSTE PEDOFIELEN EN KINDERMARTELAARS VAN HET VATICAAN [video] * CAMIEL EURLINGS IS HIER LID VAN -EN DAT STAAT DAN NOG LOS VAN ALLE ANDERE AANWIJZINGEN TEGEN CAMIEL INZAKE KINDERMISBRUIK * ‘EURLINGS WERD MET ZIJN PEDO-DOSSIERS GECHANTEERD DOOR AIR FRANCE KLM WEG TE GEVEN’ * OOK DE ITALIAANSE SUPER-MAFIOSO ANDREOTTI WAS LID VAN DEZE ORDE

De Nederlandse Landscommanderije telt circa 260 mannelijke en vrouwelijke ordeleden. Nieuwe leden worden voorgedragen door twee ordeleden. Voor de beoordeling van de voordracht worden twee belangrijke criteria gehanteerd: een actieve katholieke levenshouding en de bereidheid zich in te zetten voor de verwezenlijking van de doelstellingen van de Ridderorde. Kandidaat-leden worden op voordracht van de Landscommandeur benoemd door de Kardinaal-Grootmeester. Omdat de Ridderorde een pauselijke signatuur draagt, dient de benoeming door de Kardinaal-Grootmeester te worden goedgekeurd. De opneming in de Lands-commanderije Nederland geschiedt door de Grootprior en de Landscommandeur tijdens de investituursmis. Tijdens deze plechtigheid dragen de Ordeleden hun mantels met het rode Jeruzalemkruis. Daarmee toont de Landscommanderije dat zij waarde hecht aan idealen en traditie en dat zij een eeuwenoude opdracht voortzet.

8 reacties op to KINDERVERKRACHTINGS- EN MARTEL-ORDE VAN CAMIEL EURLINGS HEEFT WEBSITE EN ADRES IN OLDENZAAL

 • Boy Bensdorp  zegt:

  Enschedesestraat 2c
  7575 AB OLDENZAAL

  Het ziet eruit als een unit op een industrie-terreintje.

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  Psychopaten torpederen PROACTIEF alle initiatieven van de mens om tot groei en verbetering te komen. Dit om zelf “Oranje boven” te blijven.

  Inenten was bijv. misschien ooit een goed idee, maar overgenomen door psychopaten, worden daar ijskoud kankervirussen in gestopt e.d..

  Dit soort ridderordes en geheime genootschappen worden uiteindelijk bestuurd door Jimmy Savile of prins Bernhard, als er geen echte wachter aan de poort staat maar een kardinaal-grootmeester die van toeten noch blazen weet.

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  Kijk, die kardinaal-grootmeester gaat natuurlijk gewoon zijn portemonnee meegeven aan een psychopaat, wat ie bij ieder ander NOOIT zou doen.

  Zo gaat dat…..

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  Berlusconi niet?

  Anyhow, ik heb ze aangeraden om aan de toegangspoort de psychopatentest in te voeren, zoals we voor alle maatschappelijke posities die macht en controle kunnen opleveren moeten gaan doen.

  Luisteren ze niet, zoals PB BV, dan zijn de sleutelposities reeds geheel overgenomen door puur (!) kwaadaardig verderf.

 • DeRol  zegt:

  Dat adres trouwens weer zo’n schimmig huisadres, netals bij de Bilderbergers in Leiden.

 • DeRol  zegt:

  Ridder van het heilige graf van JERUZALEM. Zijn dus Zionisten met katholieke mantel. Leiders van de katholieke sheeple.

Reageer